2777
2789

من ماه دوم پنجم هفتم و نهم لکه دیدم استراحت کن صبح اول برو سونوگرافی اورژانسی جوابشو ببر پیش دکتر احتمالا شیاف میده برات ، چیز سنگین بلند نکردی ؟ پله تند تند نرفتی ، حرص نخوردی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه دوم پنجم هفتم و نهم لکه دیدم استراحت کن صبح اول برو سونوگرافی اورژانسی جوابشو ببر پیش دکتر اح ...

چرا دخترمو بلند کردم ومهمونیم بودم از پله بالا رفتم 

خدایا به خاطر تمام نعمتهایی که بهم دادی ممنون   
اصلا فعالیت نکنی تا صبح آگه درد داری همین الان برو بیمارستان ممکن تا صبح شدید شه حتما بچت پسر 

چ ربطی به پسربودن داره عزیزم؟میشه لطفا به منم بگی؟

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
  الهی

واسم دعا کنید سفت و محکم به مامانش بچسبه چیزیش نشه😖

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
به جنسیت ربطی داره؟منم اینو شنیدم که اگه لکه ببینی پسره

اره من سر پسرم بدون هیچ کاری هر ماه موعد پریدیم خون میومد اولشم که مثل این خانوم هفته 4 خونریزی شدید کردم من ساعت 3 شب با درد 

چرا دخترمو بلند کردم ومهمونیم بودم از پله بالا رفتم 

به خاطر همینه شاید ، بهت شیاف میده نگران نباش ولی حتما دکتر برو ، من یه چیز دو کیلویی بلند میکردم لکه میدیدم جفتمم پایین نبود 

اره من سر پسرم بدون هیچ کاری هر ماه موعد پریدیم خون میومد اولشم که مثل این خانوم هفته 4 خونریزی شدید ...

من خودم لکه بینی داشتم ولی سونو تو هفته ۱۲گفت احتمال داره دختر باشه،چند تا از فامیلامون هم سر پسرشون لکه دیده بودن

اره من سر پسرم بدون هیچ کاری هر ماه موعد پریدیم خون میومد اولشم که مثل این خانوم هفته 4 خونریزی شدید ...

دقیققاااااا منم امروز موعد پریودم بود٬هفته ۵هم نمی‌دونم دلیلش چی بود.اخه من هیچ کاریمم نمیکنم بلندشدم برم بشقاب غذامو بزارم توی سینک که شروع شد 

ایشالا چیزی نمیشه استرس بدترت میکنه استرس نداشته باش خدا حافظ همه فرشته هاست 

خدااز زبونت بشنوه دوست مهربونم😘😘