2777
2789
عنوان

شما باشين باورتون ميشه؟!

362 بازدید | 17 پست

چندتا دوستيم كه باهم رفت و امد ميكنيم ،من به دلايلي از يكيشون خوشم نمياد ولي خب در ظاهر باهم خوبيم و سلام عليك گرم داريم اما خب رفت و امد داريم،اين وسط يكي ديگه از دوستا كه معمولا باهم دردودل ميكنيم و ميدونه من از اون طرف بدم مياد حرفشو مياره كه اينو گفت اونو گفت پشت سرت اينارو گفته درصورتيكه از روبرو كلي باهام خوش برخورده و كلي احترام ميزاره ،بعد خودش با طرف ميونه ش خوبه ،يه وقتايي ميگم اصلا شايد داره دروغ ميگه و اين حرفارو خودش درمياره ،دلم ميخواد يه شكلي واقعيت رو بدونم ،شما باشين واكنشتون چيه؟اما خب دوس ندارم اونم ناراحت كنم و ابروش بره ،بنظرتون تو گروه دوستيمون چه متني بزارم كه طرف يه كم متوجه بشه ؟چي به ذهنتون ميرسه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دوستت بگو خبر نياره برات و اجازه نده پشت سره  اون خانومم حرف بزنه 

و چيزايي كه شنيدي رو هم فراموش كن

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم