2777
2789

بخدا دیگه موندم از دستش همش به داداشش محبت میکنه و اصلا به من محل نمیذاره با همه میگه و میخنده اما به من  ک میرسه باهام حرف نمیزنه خیلی کارای زشت ازش دیدم شوهرم طرف منه و با اون قهر کرده اما هم خودش هم مامان و باباش میگن زندگیو به دهنت زهر میکنیم اگه با خواهرت خوب نشی همشون به شوهر من میگن باید با زنت بد باشی و طرف ما باشی 

چیکار کنم بخدا موندم دیگه 4 ساله از دست اینا زندگی ندارم 

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگیو بهت زهر میکنیم  

عجب تهدیدی بی خودی کردن بچشونو  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

محلشون نزار و به شوهرت محبت کن

محبت شوهرتو جذب کنی کی میتونه زندگیتو زهر کنه؟ پیش شوهرت اسم خانوادشو نیار فقط بهش محبت کن تنها راهش همینه باور کن. بزار شوهرت وابستت باشه

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون
اگه راهی واسه جدا شدن نداری تحمل کن و باهاش خوب شو

عزیزم من با شوهرم مشکلی ندارم اون بیچاره هم پیر شده از دست اونا

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

خدا بگممممم خانواده ی شوهرو چیکار نکنه 😡😡😡😡فضولای پررررر رو

البته نه همشونا😆😊

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
زندگیو بهت زهر میکنیم     عجب تهدیدی بی خودی کردن بچشونو    

تازه میگن به شوهرم ما طلاق زنتو میگیریم😦

الكي اينجوري ميكنه؟؟!!شوهرتو وارد ماجرا نكن بچه نيستي كه خودت پوزش و بزن، جلوي فاميلاشون حالشو بگير، جلوي شوهرش و فاميلاي شوهرش نقطه ضعفاشو به روش بزن، كلا بايد كاري كني اينجور ادما ازت بترسن

حسادت و بذاركنار و بذار خواهر و برادر باهم خوب باشن

تو هم به شوهرت محبت زنانه كن

اون ميتونه برادرش و ببوسه و خواهرانه باهاش ارتباط داشته باشه 

چي ميشه مگه???

زن داداشاي من يه عمر با خواهرم جنگيدن كه به برادرام محبت نكنه الان خودشون عشق ميكنن خواهرم پيش شوهرش داداشام و بوس ميكنه و بچه هاشون و بوس ميكنه 

چه اشكالي داره 

تازه میگن به شوهرم ما طلاق زنتو میگیریم😦

اینا دیگه کین   

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
برا منم اینجوری هستن ماقطع رابطه هستیم خیلی  راحت اسوده

خونمون یه کوچه باهم فاصله داره اگه نریم پیششون مادر شوهرم میاد مشت و لگد میزنه به در خونمون و ابروریزی میکنه 😳