2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اول تویه ظرف شکروآب وزعفرون میریزم میذارم شربتش آماده شه.بعدش تویه قابلمه روغنومیذارم داغ شه 3-4قاشق غ خ آردمیریزم یکم تفت میدم.بعد ک بوی خامیش گرفته شد شربت روبهش اضافه میکنم ومیذارم بجوشه وجابیافته.من کاچی ک سفت میشه دوس ندارم

اول ارد رو الك ميكني و بو ميدي تا رنگش خوشكل و قهوه اي بشه نه جوري كه بسوزه ها

بعدش گل بابونه هم توي ارد تفت ميدي بعد به اندازه كه بهم نچسبه بهش اب اضاف ميكني و شكر هم ميريزي 

ما اون موادكه شبيه زردچوبه عس بهش ميگيم دواي گرم اضافه ميكنيم و بعدش روغن اضافه ميكنيم 

و ميخوريم😋

آرد کامل تفت بده آخرها شکر اضافه کن.

بعد بزار سرد شه الک کن تا کاملا صاف بشه.

بعد بریز تو آب سرد حل کن.

وقتی حل شد بزار رو اجاق گاز مثل فرنی هم بزن.

نبات هم بزار توش زعفرانی باشه بهتره. یک کم خوشو گرفت روغنم اضافه کن.

مزه کن شیرنی کم بود اضافه کن. وقتی یک کم بیشتر خودشو گرفت زعفرن دم کرده هم بریز توش.

کاملا هم بزن. وقتی روش چروک گرفت یک لیوان آب بگیر یک مقدار کاچی بریز توش اگه گلوله شد کاچی آماداست

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

یه قاشق آرد گندمو با دوقاشق آرد برنج با دو قاشق پر روغن کرمانشاهی تفت بده یکم که رنگش تغییر کرد شربت بار(۵ قاشق شکر کمی زعفران و گلاب و عرق هل و یک و نیم لیوان آب)بهش اضافه کن به جای شکر میتونی از نبات هم استفاده کنی و به به جای روغن کرمانشاهی از مخلوط روغن مایع و کره هم میتونی استفاده کنی.در آخر یک قاشق پودر نارگیل و یک قاشق چهار مغز پودر شده بهش اضافه کن.غلظتش که مثل فرنی شد زیرشو خاموش کن.مزش عااااالیه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
عزیزم من اول تویه ظرف شکروآب وزعفرون میریزم میذارم شربتش آماده شه.بعدش تویه قابلمه روغنومیذارم داغ ش ...

منم با همین دستور درست میکنم فقط اول آرد رو یکم تفت میدم بعد روغن اضافه میکنم یکمم با روغن تفت میدم بعدم شربتش رو اضافه میکنم

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 
عزیزم من اول تویه ظرف شکروآب وزعفرون میریزم میذارم شربتش آماده شه.بعدش تویه قابلمه روغنومیذارم داغ ش ...

چقد روغن وشکر وزعفرون بریزم؟یه کاسه میخوام

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
من بلدم ولی دو دفعه است درست میکنم خراب میشه 🙁🙁🙁 آردا یکم گوله میشه خمیر چ کنم؟!  چرا اینجو ...

آرد الک کن تو آب سرد بریز مال منم شد روش جدید اختراع کردم

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.