2777
2789
عنوان

پسرم اصلا با بچه ها ارتباط برقرار نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 8266 بازدید | 38 پست
بچه با کسی ارتباط برقرار نمیکنه دلیلش خیلی واضحه چون شما برای کار ترکش میکنین وقت کمی میزارین و گوشه ...

یکی از سرگرمی هامون تو خونه کتاب خوندنه.... اصلا بدون کتاب و شعر غذا نمیخورده....

ولی دوست دارم با بقیه بچه ها هم بازی کنه... نگرانم در آینده دچار بلوغ زودرس بشه از بس که با بزرگا نشت و برخاست داشته......

وسايل بازيش رو بزاري جلوي بچه مهمون بگي با هم بازي كنيد شايد به خاطر وسايلش هم باشه بشينه پيش بچه ها

حرص میخوره... مثلا میگه 

مامان!!! بی بیب منه!!!!

اما با این وجود نمیره جلو ازش بگیره.....یا بازی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منکه شاغل بودن اصلا ربطی به ارتباط بچه نداره ..اتفاقا اونایی که شاغلن بچه هاشون اجتماعی ترن . ...

عذاب وجدان دارم....... 

احساس می کنم تقصیر من بچه اینطوریه....

هر کاری ازم برمیاد می کنم که براش کم نزارم ... اما انگار نمیشه.... 

همسرم هم میگه تو حساسی... بزرگ میشه خودش درست میشه

یکی از سرگرمی هامون تو خونه کتاب خوندنه.... اصلا بدون کتاب و شعر غذا نمیخورده.... ولی دوست دارم با ...

اعتماد به نفسش و بالا ببر ..پسر منم خیلی مامانیه خیلی بهش محبت میکنم ..ولی بعد که باهاش حرف میزدم میگفتم چرا با بچه ها بازی نمیکنی متوجه میشدم انگار استرس داره فک میکنه شاید اون بازی رو بلد نیس یجور اضطراب توش میدیدم ..منم متوجه شدم باید اعتماد به نفسش و بالا ببرم واسه هر کاری که انجام میده کلی تشویقش کنم یه مسئولیت کوچیک به عهده ش بزارم که احساس کنی تواناییش زیاده..میتونه خیلی کارا رو انجام بده

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

سلام ببخشید اخلاق پسرت الان چطوره؟بهتر شده 

دختر منم دو سال و نیمه ست و با بچه ها ارتباط نمی گیره و ازشون می ترسه 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹