2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال کسی داره اصلا از کجا تشخیص میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست

ای کاش راه دیگه ای بود مثلا جاییکه روزی یکی دو ساعت بچرو ببری حالت مشاوره و بازی رو رفتارش کار کنن به صورت تخصصی مثل بیشتر کشورهای دنیا که رفتار درمانی دارن

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینویکی ازبچه اگفته بود

وای خدا نگو ک این مکافاتو کشیدم

بدونی چقد خرج کردم

چ دکترا ک نبردم

آخر ب این نتیجه رسیدم

فقط فقط رژیم غذایی

شکلات ادویه اب هویج چیپس پفک قهوه نوشابه

نده 50%بهتر میشه

پسرم دارو مصرف کرد چون مدرسه واقعا شیطون بود.دو شخصیته شد انقد بدبختی کشیدم هیج جا جامون نبود .مهمونی و . . .

درسش عالی فقط شیطون بود. .

الان شکرخدا خیلی خوب شدده راضیم

کتاب مادر کافی رو بخونید

و یا از همه بهتر از انتشارات ما و شما، سی دی های تعلیم و تربیت دکتر هلاکویی رو تهیه کنید

ولی من به عنوان کسی که تو بچگی بیش فعال بودم و تو بزرگسالی تبدیل به دوقطبی شد نتیجه درمان نشدن با دارو رو دیدم 

ببین انتخاب بین بد و بدتره 

تو داری تو کشوری زندگی میکنی که همه چی پر از عوارضه از غذا های فراوری شده تا روغن پالم تا هوای الوده و اب و ....دپس انقد به دارویی که تجویز کل دنیا برای این بیماریه حساس نباش من یک ساله دارم مداوم دارو مصرف میکنم قبلا هی میخوردم هی نمیخوردم هی میخوردم هی نمیخوردم شکر خدا حالم خوب داره خوب میشه 

فک کن اگه اون زمانا برای منم بیماریمو تشخیص میدارن چقد توی تحصیلم و زندگیم موفق بودم من دوران خیلی سختی رو پشت سر گذاشتم فقط برای اینکه بیماری داشتم بیماری که کسی نمیدونست و فک میکردن مثلا طغیانگرم شیطونم بیتوجهم خنگم حتی 

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

سلام عزیزم

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک کارشون عالیه در این زمینه خیلی هم معروفند ایشون استاد دانشگاه و مدرس گارگاه های دانشگاه علامه هم هستند

یکم وقت دهی شون طولانیه ولی ارزش صبر کردن داره

خواهر من پسرشو برا یه اختلالی برده بود پیش ایشون

هم  از قیمت مشاوره و هم از کارشون خیلی راضی بود امیدوارم مشکل شما هم هرچه زود تر برطرف شه

کلینیک گیشا

۸۸۲۶۷۰۶۸

۸۸۲۶۷۰۴۰

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ شماره خانم دکتر

درضمن ایشون اصلاً مصرف دارو شیمایی رو توصیه نمیکنند