2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال کسی داره اصلا از کجا تشخیص میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست
اون گفته بود نصف شب نصف صبح اما من بعد ظهر تو خونه باهاش مشکلی ندارم نمیدم صبح میدمکه تو مهد آروم با ...

کاش طبق دستور پزشک بدی داروی خلقی یه هفته طول میکشه اثر کنه و طرز دستورش دقیقا باید طبق نظر پزشک مصرف شه 

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای منم دیگه دارم روانی میشم از دست این بچه ی دیقه اروم قرار نداره یجا ک میریم نرفته باید برگردیم ازبس شیطنت میکنه تمام خونه طرفو میگرده دست میزنه به وسیله ها  تو خونم ک فقط گریه جیغ سروصدا دنیای اسباب بازی داره ولی باهیچکدومشون بازی نمیکنه نمیدونم یعنی بیش فعال؟

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

الانم عصرا که دارو بهش نمیدم چون میگم حتما عوارض داره فقط وقتیکه مجبوره بخوره مثلا سر سفره همش تکون میخوره نمیتونه ساکن بشینه

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   

منم پسرمو از مدرسه گفتن ببر روانشناس ببینه حتما بیش فعاله چون تمرکز نداره منم بردم کلی تست تمرکز ازش گرف چقدم درست ج  داد ولی باتوجه ب شیطناتاش و تمرکز نداشتنش گفتم بنظرتون اگه لازمه براش دارو بدین ک آخرش ریتالین نوشتن براش قرارشد نصف صب نصف شب بش بدم روزای اول میخورد خوب بود ولی چندروز ک گذشت دیدم تب داره استفراغ میکنه بردم دکتر دارو دادن گفتن سرمادخورده چن روز دارو میخورد دوباره ی هفته بعد همینجوری استفراغ و شکم درد و تب بعد کلی سونو آزمایشو عکس از ریه ش ک همشونم سالم بسالم بودن ی ماه بیشتر طول کشید متوجه شدم ک ای دادبیداد اینا همش حساسیت ب ریتالین هس قطع کردم قرصاشو دیدم دیگه خبری ازون مشگلات نیس

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

کلی از درساش جاموند تو  مدرسه از بس غیبت داش معلمشم دیگه وقت خصوصی براش نزاشت خیییلی افت کرد حالا قراره براش معلم بگیرم تابستون راش بندازه

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏

داروها همه عوارض دارن قدیم این چیزا نبود معلمها هم گیر نمیدادن اما الان تا بچه یکم شلوغ میکنه میگن بیش فعاله ببرین دکتر

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد