2777
2789
عنوان

دستگاه e light shr

2749 بازدید | 14 پست

سلام روز همگیتون بخیر

خواستم کسایی ک در خصوص لیزر موهای زائدشون تجربه دارن صحبت کنیم و با نظرات دوستانه و حقیقیتون  تصمیم بگیرم

دو ماه پیش بیمارستان رازی لیزر انجام دادم با هزینه ای ک تخفیف رمضانی خورده بود890 هزار تومن!!!

حالا مراکزایی هس ک با قیمت پایین تر انجام میدن و رجوع کننده های زیادی دارن

دوستانی ک لیزر انجام دادین لطفا از تجربیاتتون بگین

نمیدونم دستگاهی ک بیمارستان رازی لیزر انجام دادم چی بوده!

اما اینبار جایی رو نوبت گرفتم ک تخصص پوست و مو نداره و پزشک ماما هستش، دستگاهشم e light shr

دوستان کسی هس ک با این دستگاه لیزر کرده باشه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🙂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تجربه من میگه کلا هیچ لیزری صد درصد نیست. حدود 50 درصد جواب میده. ای لایت که ال پی اله. بستگی داره برای یع عده خوب جواب میده برای یه عده نه. پزشک ماما چه ربطی به این دستگاه داره؟عجب چبزایی ادم میشنوه

من نکردم ولی میدونمshr ضعیفه فایده نداره. قبمت مناسب بابد تو مراکز دانشگاهی و بیمارستانای آموزشی بگر ...

ینی سرچ کنم تخفیفان لیزر؟ من اطلاعاتی ندارم ممکنه راهنماییم کنی؟ 

من سال ٩٣با الكساندار بيكيني و زير بغلمو زدم عالي بود الان زير بعلم شايددددددددد سه چهارتا مو داشته ...

چن جلسه رفتی؟قیمت چطور بود؟ 

بپرس دستگاه قبلیت الکس بوده یا نه . مسلمممم الکس خیلی بهتر از اس اچ ار ه . ولی اس اچ ار هم دستگاه خوبیه من 8 جلسه اس اچ ار کردم راضیم فعلا که  صورتم در نیومده بدنم هم خیلی خیلی کم در میاد و نازک شده ولی با توجه به قیمت پاسینش خیلی خوبه . ولی لس اج ار لیزر نیست شبه لیزره و این ایرادشه ولی الکس لیزره و بعد 8 جلسه مداوم با الکس موها کامل از بین میره ولی اس اج ار اینطور نیست. اپراتوری هم که کار میکنه با دستگاه مهمه بایر یه خانم تمیز و وسواس و پیدا کنی که کارش خوب باشه 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

والا جلسه اولی ک رازی رفتم هزینه کل بدنو دادم، بعد ک کل بدنمو انجام نداد هیییچ گفتم ک کل بدنم بود در جواب گف ک ن کل بدنت نبود!!! 

ینی سرچ کنم تخفیفان لیزر؟ من اطلاعاتی ندارم ممکنه راهنماییم کنی؟ 

وارد سایت نت برگ و سایت تخفیفان شو. تخفیف های موجود رو ببین حتما بینشون لیزر داره و هر روز چیزای جدید میزاره. تخفیفان فقط برا نهرانه ولی نت برگ کل ایرانه شهرتو انتخاب کن

وارد سایت نت برگ و سایت تخفیفان شو. تخفیف های موجود رو ببین حتما بینشون لیزر داره و هر روز چیزای جدی ...

ممنون از راهنماییت