2777
2789
عنوان

کی بااروبیک لاغر شده؟؟؟

167 بازدید | 17 پست

من از امروز میخوام برم

و تا ماه بعد احتمالا عقد خواهرمه میخوام سایزم تغییر کنه

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژيم هم بگير قبل ورزشم شكلات تلخ بخور يه تيكه سوخت و سازتو ببره بالا بعدشم ٢ ساعت هيچي نخور

ولي كلا روندش كنده 

پيلاتس سايزو بيشتر مياره پايين

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
رژيم هم بگير قبل ورزشم شكلات تلخ بخور يه تيكه سوخت و سازتو ببره بالا بعدشم ٢ ساعت هيچي نخور ول ...

وای ناامیدشدمممم

عقد کنون خواهرمه باید لاغرشمممم

چیزی جز اروبیکم باشگا نزدیک خونمون تداره

والیبالم دازه

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
وای ناامیدشدمممم عقد کنون خواهرمه باید لاغرشمممم چیزی جز اروبیکم باشگا نزدیک خونمون تداره والیبال ...

بهترين كلاس چربي سوزي،من خودم ٦ ماه رفتم انقدر هيكلم خوب شده بود همه ميگفتن،افسوس كه حامله شدم و الان بسيار چاقم  

ولي غصه نخور همونو برو رژيم هم بگير انشاالله خوب ميشي تا يه ماه ديگه ميتونستي استخرم بري خوب بود

وای ناامیدشدمممم عقد کنون خواهرمه باید لاغرشمممم چیزی جز اروبیکم باشگا نزدیک خونمون تداره والیبال ...

راستي چاي سبز بخور روزي ٢  ليوان،مارك ليپتون بگير،طعم ليمو،واسه چربي سوزي عاليه،ماست و شير هم كم چرب بخور،شبا هم به هيچ عنوان نون و برنج نخور  اينكارارو بكني ٤ كيلو كم ميكني

بهترين كلاس چربي سوزي،من خودم ٦ ماه رفتم انقدر هيكلم خوب شده بود همه ميگفتن،افسوس كه حامله شدم و الا ...

به استخر اطمینان ندارم وگرنه میرفتم

ولس همین اروبیک رو با رژیم سخت پیش میبرم زیره هم مصرف میکنگ خداکنه شکمم کوچیک بشه

والا یه خواهردارم همش باید خودمو بترکونم

راستي چاي سبز بخور روزي ٢  ليوان،مارك ليپتون بگير،طعم ليمو،واسه چربي سوزي عاليه،ماست و شير هم ك ...

اره شب فقط سالادمیخورم با آبغوره بدون نمک

اره شب فقط سالادمیخورم با آبغوره بدون نمک

نگران نباش،لاغر ميشي حتما،منم همينارو رعايت كردم 

اميدوارم بعد زايمانم باز بتونم برگردم  

به استخر اطمینان ندارم وگرنه میرفتم ولس همین اروبیک رو با رژیم سخت پیش میبرم زیره هم مصرف میکنگ خدا ...

خيلي خوبه واقعا منكه عروسي خواهرم انقدر بچه بودم كه به اين چيزا فكرم نميكردم

خيلي خوبه واقعا منكه عروسي خواهرم انقدر بچه بودم كه به اين چيزا فكرم نميكردم

من 18 سالمه خواهرم 23 سالشه فعلا که عقد میکنه منم نه خواهر دارم نه برادر جز این ابجیم دیه حالمو تصور کنین خخخ