2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خوابم نمیبره من با خانواده شوهرم مشکل ندارم .ولی از طرف خودم و خانوادم مشکل دارم

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

همشون حال بهم زن هستن ولشون کن خوش باش با شوهرت بذار حرص خوشی تو رو بخورن😑

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
من الان چند هفتس اومدم نی نی سایت ۹۹ درصد خانوما ازخانواده شوهر مینالن تصمیم گرفتم ازدواج نکنم‌🙄😑

کار خوبی میکنی 

من از اول میدونستم باهاشون مشکل دارم اما فقط بخاطر خوبیای شوهرم تحمل میکنم

همشون حال بهم زن هستن ولشون کن خوش باش با شوهرت بذار حرص خوشی تو رو بخورن😑

همین حرصشو میخورن بعد میان اینکارارو میکنن 

بی احترامی علنی آدم حرمت مهمون تو خونشو باید نگه داره اصلا عروس باشه یا هرچی

شوهرم از ازدواج با من پشیمونه بچم دندون درمیاره دائم گریه میکنه خودم پریودم اثبابم جمعه خونه پیدا نکردیم قراره بیایم تو خونه 50متری ک کلی منت مامان و خاهر برادر رو سرمه ک اونم بدبختی اماده نیس کلی بدهی داریم تو این اوضاع شوهرم پوله پیشو گرفته داده ب مادرش ک چکش برگشت نخوره اونقدر زیاده ک دلم داره میترکه فقط میخام بخابم فردا بیدار نشم

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون

ببخشید من دارم دق میکنم 

خواستم تایپیک بزنم قسمت تالار گزینه ای ندارند تایید کنم ک ثبت بشه اینجا دردمو بگم راجب مشکل خانواده شوهر

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن