2777
2789
نمیشه کاری کرد بالاخره پیوند خونی دارن ولی میتونی با سیاست خودتو بیشتر تو دل همسرت جا کنی تا فضولی ...

چ جورى خب هر كار ميكنم 

اون خب سر هر دعوا طرف خواهرشه😑😑😑

اینایی که تعریف میکنی پیش بلاهایی که مادرشوهر من سر ما ذراورده چیزی نیس. ولی نمیشه قطع رابطع کرد. من خودم تا جایی که میتونم نع میرم خونه ش نه اونو دعوت میکنم خونه م. ولی نمیشه جلوی شوهرو گرفت که خونوادشو نبینه. چاره ای نیس 

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نميدونى چكااااارازنميكنه فضول  مامانم برا زايمان اومده پيشم چون من دورم ازشون  ميگه ...

جواب بده طوری که شرمنده بشه راه ببند نزار دخالت کنه ولی قطع رابطه نه هم داداشا گناه دارن هم خواهرا 

هیچ وقت نمیشه دو نفری که با هم بزرگ شدن جدا کرد 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
اینایی که تعریف میکنی پیش بلاهایی که مادرشوهر من سر ما ذراورده چیزی نیس. ولی نمیشه قطع رابطع کرد. من ...

من رابطمو قطع كردن اما همه ميگن برو معذرت خواهي كن اين بدچيزيه يكاري با زندگيت ميكنه

جواب بده طوری که شرمنده بشه راه ببند نزار دخالت کنه ولی قطع رابطه نه هم داداشا گناه دارن هم خواهرا&n ...

من جداشون نكردم فقط از همسرم توقع دارى وقتي بهم چيزي ميگه لاقل طرف منو بگيره

چ جورى خب هر كار ميكنم  اون خب سر هر دعوا طرف خواهرشه😑😑😑

خب اولین قدم اینه که همین دعوا ها رو قطع کنی دیگه

وقتی میبینی دعوا بی نتیجس پس از یه راه دیگه وارد شو

اگه میشه برای حاجت دلم صلوات بفرست :))))