2777
2789

تا۵روز دیگه مشخص میشه

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 

نشدایشالاماه بعد

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که ۹ ماهه هنوز نتیجه نگرفتم الانم پری شدم ببینم این ماه خدا چی میخواد

پری یه دفعه میشی یالک بینی داری اولش

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
بعضی وقتا یه روز قبل لک دارم یا چندساعت قبلش لک میبینم بعد پری میشم

مرسی گلم منم یک یادوزقبل لک میبینم واس همین پرسیدم

بچه ها من دیگه از هرچی دکتر رفتنه خسته شدم بگید چکار کنم؟ ما مشکلی نداریم اما نمیشه 

عزیزم اگه هیچ مشکلی ندارین، احتمالا خیلی استرس دارین، وبه بچه زیاد فکر میکنین، موقع اقدام ریلکس باشین. چون دکتر آبجیم میگفت اگه زن و شوهر هیچ مشکلی نداشته باشن ولی بچه دار نمیشن احتمالا میزان استرس اونا خیلی بالاست.