2777
2789
عنوان

خانمای باردار ممکنه؟؟

277 بازدید | 42 پست

سلام! خانمای باردار ممکنه لک لانه گزینی خیلی کم بیاد(درحد یکی دو قطره) و اینکه زودتر از موعد سیکل ماهانه بیاد؟؟ ...ممنون از همگی😊

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈
اره باید کم باشه دقیقا چند روز قبل پری اومده و رنگ لک روهم بگو.قرمر یاصورتی یاقهوه سوخته

قهوه ای بود که یکم اومد..دیگه هیچی نیومد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک لانه گزینی باید قهوه ای سوخته یا صورتی باشع احتمالا ازشمام همینه

امیدوارم!..اخه این ماه متفورمین خوردم! گفتم شاید هورمون هام بهم ریخته!

مرسی عزیزم! انشالله نی نی سالم بیاد بغلت!😍

مرسی عزیزم انشاالله شماهم هرچه زودتر مامان بشی ویه کنجد بیاد تودلت بشه عشقت ونفست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

پس احتمالا لانه گزینی هست احتمال داره دوباره ام ببینی نگران نشی اگر فردا صبح اولین ادرارت بی بی بزا ...

اتفاقا میخواستم بپرسم کی بی بی بزارم! پس انشالله فردا میزارم! ممنون از اینکه جواب دادین😍

اتفاقا میخواستم بپرسم کی بی بی بزارم! پس انشالله فردا میزارم! ممنون از اینکه جواب دادین😍

فردا درصوزتیکه اولین ادرارت باشه وگرنه منفی میزنه

باید شب تا صبح چندساعتی ادرارت تو مثانه بمونه غلیظ بشه اگر مثبت بود توهمین تایپک خبرش به منم بده  باعث خوشحالیه

تیکر تولد یکسالگی پسرگلم هستش