2777
2789

سلام 

بچه ها نامزد من بعد کلی وقت یه شغل پیدا کرده با ماهی تقریبا دوتومن حقوق و ساعت کاری هفت صبح تا هفت شب اصلا برا من وقت نمیذاره شباهم همش تا میاد یا میره خونه داداشش یا دوش میگیره میخابه دیدم ک اجروز همه روز دخترو تبریک گفتن یا کادو خریدن اما اون اصلا یادشم نبود 

چن وقته رو دوستم ک تاپیچ قبلیم راجبش توضیح دادم حساس شده و میگه نباید باهاش دوست باشی منم ازش فاصله گرفتم اما نامزدم وقتی یه بار در طول روز زنگ میزنه خدا نکنه صدا اهنگ بیاد فک میکنه دوستم منو برده پارتی

امشبم هیچیکون نبود زنگ زدم گفتم کجایی گفت دارم میرم خونه گفتم اخ جون زود میای گفت ن میخوام برم بگردم از لحنش معلوم بود داره تیکه مینداره منم گفتم منکه جایی نرفتم از ظهر ک از بیمارستان اومدم خوتبگاهم ولی خی لج به لجم گذاشت گفت میخام تا محرم نشدیم همه چیو بهم بزنم پریروز اخرین بار بود اومدم دنبالت و هز این حرفا

حالا شما بگید من باهاش بد حرف زدم؟

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑😑😑

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
دوس پسرته :|

نه خانواده ها خبر دارن خوتستگاری اومدن بابام مخالفه و گفته فعلا منتظر بمونید زیر نظر خودم باهم بیرون برن بابام منتظره منصرف شم

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم