2777
2789
عنوان

عروس با دختر فرق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2561 بازدید | 69 پست
منم هروز میبینمشون( چون با خواهرشوهرم ومادرشوهرم یه جاییم) یه روز اومدم دیدم کاچی درست کرده گفتم واس ...

متاسفانه مديريت ندارن توي رفتارشون با بچه ها شون بعد بهشون بر هم ميخوره

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم 

بنظرم اشتباهه که بگی مثلا عروس عین دخترمون یا پدر داماد عین پدر خودم. بستگی به آدمش داره. من اصلا نمیتونم این جایگاه هارو مساوی ببینم ولی این حق رو هم ندارم بی محلی یا اذیت کنم طرفو

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما مادرشوهرتو بیشتر دوست داری یا مامانتو؟؟؟🤔🤔🤔

مادر شما از گوشت و خون شماست شمارو بزرگ کرده زحمت کشیده 

دقیقا دختر از گوشت و خون ادمه ۹ماه تو شکمت نگهش داشتی معلومه زمین تا آسمون فرق داره!

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
دقیقا درسته حرفتون..واسه من همش توقع دارن عروس واسشون کار کنه..تازه بین عروسا هم فرق میذارن

اين رفتار ديگه خيلي چيپ و حال بهم زنه 😅

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم 
متاسفانه مديريت ندارن توي رفتارشون با بچه ها شون بعد بهشون بر هم ميخوره

اصن باورت نمیشه اگه کاراشونو تعریف کنم..شوهرم میگه خداروشکرمیکنم که تو خوبی..وگرنه حق داشتی بابت اینکاراشون بخای باهاشون بدرفتاری کنی...میگه بهت حق میدم هرچی گفتن همونجا جواب بده..

ولی من خودم میذارم بپای پیری مادرشوهرم..هی گذشت میکنم..چون ادمیم که اگه کسیو ناراحت کنم اعصاب خودن خورد میشه😔

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
شما مادرشوهرتو بیشتر دوست داری یا مامانتو؟؟؟🤔🤔🤔 مادر شما از گوشت و خون شماست شمارو بزرگ کرده زحم ...

من مادر شوهرم رو واقعان بيشتر دوست دارم و دلم حتي برأش تنگ ميشه بعد يه هفته نديدنش ولي مامانم نه يكسال ميشه نديدمش چون كاملان جاهاشون درعكسه متاسفانه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
اين رفتار ديگه خيلي چيپ و حال بهم زنه 😅

خیلی رو اعصابه.. جالبه کارای من اصلا به چشمشون نمیاد بعد جاریم یکار میکنه سریع به زبون میارنشو ازش تعریف میکنن همیشه میره پای قابلمه غذا میکشه ولی من میرم سفره میچینم اون تو چشمه من نه😒بعد مادر شوهرم پیش شوهرم گله میکنه که زنت کمک نمیکنه😳

شما مادرشوهرتو بیشتر دوست داری یا مامانتو؟؟؟🤔🤔🤔 مادر شما از گوشت و خون شماست شمارو بزرگ کرده زحم ...

باشه قبول..ولی به این هم فکرکنن که اگه کمک خاستن دخترشون بره کمک چون زحمت کشیدن براش والان وقتشه که دخترش جبران کنه...منم ب مامانم میگم مامان عروس وظیفه نداره کارداشتی ب خودم بگو..ولی خداییش عروسمونم خوبه

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
داماد پسر نميشه  عروسم دختر نميشه عين حقيقته

دقیقا عین حقیقته.ولی اونجای قضیه زور داره که اگه داماد پسر نمیشه حداقل انتظار بیشتر از داماد ندارن نسبت به پسرشون.ولی از عروس بیشتر از دختر خودشون انتظار دارن

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
دقیقا عین حقیقته.ولی اونجای قضیه زور داره که اگه داماد پسر نمیشه حداقل انتظار بیشتر از داماد ندارن ن ...

اره واقعا👍

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

تو خانواده ی شوهره من فرق داره مثلا میگن دخترشون شبیه دخترای خوشگل هندیه به جاریم میگن توهم شبیه اون گزارشگر سیاه عربی هستی یبار پیش من از دخترش تعریف کرد منو بد کرد بعد گفت اون اخه دختره خودمه  

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...

خونه مامانم شام میریم عروس میشینه من و مادرم کار میکنیم.مامانم خدای نکرده مریض میشه من میرم کمکش.عروس چیکار کرده که مثل دختر باشه؟معلومه هیچ وقت به پای دختر نمیرسه.االبته عروسای خوبم داریم.یه نمونه تو فامیل داشتیم عروس بیشتر از دختر خونواده دلسوز مادرشوهر بود.ولی هرچقدم دلسوز و خوب باشی ولی دختر از خون خودشه.خون دل خورده تا بزرگش کنه

مادرشوهر من دامادشو بیشتر از پسرش دوست داره خیلیییی برای من جای سواله.وقای اون میده اندواع غذا میزاره جلوش ما میریم میگه وقت نیست سیب زمینی یا ماکارانی درست میکنع.دامادش مریض میشه بهش دارو میده ولی پسرش مریض میشه به من میگه براش دارو ببر