اينايي كه ميگن عروس با دختر فرق داره دوست دارم برام توضيح بدن يعني چي ؟ يعني وقت گرفتاري و مشكلات هم از عروس توقع ندارن ؟ ميگن وظيفه ي دخترمونه ؟ من اصلاً دوست ندارم اينقدر عروس رو غريبه بدونيم . خوب دختر مردم رو مياريم توي خونواده كه بهش بي محلي كنيم ؟ يا همه ش عذابش بديم ؟
كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم
چون اون یکی پسرشو بیشتر دوست داره شوهر بدبخت منم باید طبق میلشون رفتار کنه ک طردش نکنن جاریم اگر با عرض معذرت رو کله اش ب..... هیجی نمیگه که اون پسرش ناراحت نشه چونکه اگر به زنش چیزی بگن دعوا میکنه و قهر میکنه باشون البته جاریم خودشم خیلی سیاست داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرشوهرمن میگه عروسم مثل دخترمه خیلی حرص میخورم چون میدونم الکی میگه آخه مگه آدم دخترشو از خونه بیرون میکنه. همیشه انتظارداشت من کارای خونش روانجام بدم ولی دخترش تا لنگ ظهرمیخوابید هیجی بهش نمیگفت حتی لباساش رو میشست غذا میاورد جلوش. یه هزارتومنی به ما کمک نکرد ولی الان بااینکه دخترش شوهرش کرده گاهی پول شهریه دانشگاهش رومیده. هیچ وقت هیج وقت روزایی که بااینا زندگی کردم یادم نمیره بدترین روزای عمرم بود
شما خواهرترو بیشتر دوست داری یا دختر خاله ات رو؟ ناخوداگاه بچه تو بیشتر دوست داری یا غریبه رو؟ من ...
نه اصلا درست نیست مهم کیفیت رابطه هست ربطی به هم خون بودن نداره ....الان دختر خاله من دوستاشو از من بیشتر دوست داره چون با اونا خاطره بیشتری ساخته ....بعضیا ذاتا بی لیاقتن مثل یکی از خواهر شوهرای من ک قبل ازدواجش همیشه به من میگفت تو از خواهرام بهم نزدیک تری مثل خواهرم میمونی ولی الان ک ازدواج کرده کلا شده یه آدم دیگه ولی من هیچوقت حس عروس نداشتم همیشه خودمو از خانوادشون میدونستم اما الان خیلی ناراحتم ک مجبورم مثل خودشون رفتارامو عوض کنم