2777
2789
عنوان

عروس با دختر فرق داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2559 بازدید | 69 پست
بعضيا واقعاً عجيبن

چون اون یکی پسرشو بیشتر دوست داره شوهر بدبخت منم باید طبق میلشون رفتار کنه ک طردش نکنن جاریم اگر با عرض معذرت رو کله اش ب..... هیجی نمیگه که اون پسرش ناراحت نشه چونکه اگر به زنش چیزی بگن دعوا میکنه و قهر میکنه باشون البته جاریم خودشم خیلی سیاست داره

چون اون یکی پسرشو بیشتر دوست داره شوهر بدبخت منم باید طبق میلشون رفتار کنه ک طردش نکنن جاریم اگر با ...

اونوقت ميگن بچه براي پدر و مادر فرقي نداره 😅

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمن میگه عروسم مثل دخترمه خیلی حرص میخورم چون میدونم الکی میگه آخه مگه آدم دخترشو از خونه بیرون میکنه. همیشه انتظارداشت من کارای خونش روانجام بدم ولی دخترش تا لنگ ظهرمیخوابید هیجی بهش نمیگفت حتی لباساش رو میشست غذا میاورد جلوش. یه هزارتومنی به ما کمک نکرد ولی الان بااینکه دخترش شوهرش کرده گاهی پول شهریه دانشگاهش رومیده. هیچ وقت هیج وقت روزایی که بااینا زندگی کردم یادم نمیره بدترین روزای عمرم بود

مادرشوهرمن میگه عروسم مثل دخترمه خیلی حرص میخورم چون میدونم الکی میگه آخه مگه آدم دخترشو از خونه بیر ...

عزيزم خيليا فقط به زبون ميگن ولي در عمل ما عروسا رو به چشم دشمن و إضافي نگاه ميكنن 

كاش ميشد به گذشته برگشت خيلي كارها رو بايد انجام ميدادم 

منم کلی بهشون محبت میکنم

همین دیروز برا جهیزیه خواهرشوهرم هدیه خریدم ولی انگار ن انگار اهمیتی داشت 

تازه اخرشم گفتن بی هماهنگی ما هیچی نخر و هرچی خواست خودش میخره

اینم شد چشم و رو

وقتی کاردارن میشناسنت وقتی خر از پل بگذره نگاتم نمیکنن

شما خواهرترو بیشتر دوست داری یا دختر خاله ات رو؟ ناخوداگاه بچه تو بیشتر دوست داری یا غریبه رو؟ من ...

نه اصلا درست نیست مهم کیفیت رابطه هست ربطی به هم خون بودن نداره ....الان دختر خاله من دوستاشو از من بیشتر دوست داره چون با اونا خاطره بیشتری ساخته ....بعضیا ذاتا بی لیاقتن مثل یکی از خواهر شوهرای من ک قبل ازدواجش همیشه به من می‌گفت تو از خواهرام بهم نزدیک تری مثل خواهرم میمونی ولی الان ک ازدواج کرده کلا شده یه آدم دیگه ولی من هیچوقت حس عروس نداشتم همیشه خودمو از خانوادشون میدونستم اما الان خیلی ناراحتم ک مجبورم مثل خودشون رفتارامو عوض کنم