2777
2789
عنوان

رفلاکس و سینه نگرفتن نوزاد

2178 بازدید | 21 پست

سلام پسرم 4 ماهشه از وقتی بدنیا اومده خیلی سخت سینه ام رو میگیره ولی الان مثلاً در یک هفته 3 روزش رو خیلی خیلی اذیتم میکنه اصلا وقتی میخوابونمش بغلم تا بهش شیر بدم با صدای بلند گریه میکنه و خودشو عقب میکشه شیشه تا حالا بهش ندادم فقط وقتی عاجز میشم شیرمو میدوشم میدم بهش صدای سشوار و جارو برقی هم تاثیر داره ولی نه زیاد کسی بوده که بچه اش اینجوری باشه؟خودم حدس می‌زنم رفلاکس داشته باشه لطفا داروهایی رو که دکتر تون به بچه تون داده رو نام ببرید چون دکتر پسرم فقط پدی لاکت داد که تاثیری نداشت،

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم از روز اول سینه نگرفت الان چهار ماه و نیمشه دکتر شربت رانیتدین داد بهش بدم.خیلی رفلاکسش خوب ...

دکتر پسرم رانیتدین نداد خودم بدم اشکالی نداره؟ چند سیسی میدی بهش؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
وای منم,چقد خستم,روحم داغونه,انقد که انرژیمو شیرخوردن وخابیدن بچه میگیره,دیگه نای لذت بردن ونوازش کر ...

بچه اولم اونقدر اذیتم کرد که دیگه بچه نمیخواستم ولی دیگه بعد ۱۲ سال بچه دار شدم اینم سر اونه 

تو حاملگیهام استرس داشتم و کارم سخت بود فکر میکنم به علتش اینه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
وای منم,چقد خستم,روحم داغونه,انقد که انرژیمو شیرخوردن وخابیدن بچه میگیره,دیگه نای لذت بردن ونوازش کر ...

من حالم اصلا خوب نیست بخاطر یه بار شیر خوردن هر دومون از نا میفتیم اون بخاطر گریه اش من بخاطر تلاشم 😭😭😭

بچه اولم اونقدر اذیتم کرد که دیگه بچه نمیخواستم ولی دیگه بعد ۱۲ سال بچه دار شدم اینم سر اونه  ...

من بخاطر اذیت های پسرم رفتم آیودی 10 ساله گذاشتم بخدا