2777
2789

من یه ساله تو اقدامم همه ازمایشات و سونو و عکس رنگیم سالم بودن،شوهرمم ازمایشش عالیه.ماه پیش دکترم  هشت تا امپول سینال اف یه برگ لتروزل و دوتا  hcg  بهم داد.من با دوتا سینال اف ماه های قبل فولی خوب داشتم اما این ماه هشت تاداد.دوازدهم رفتم سونو سه تا فولی داشتم 13،16،20.بهم گفت ذخیره تخمدانم کم شده و یکی از تخمدانام بزرگ شده.بنظرشما چرا اینطور شدم؟هیچوقت اینو بهم نگفتن تا این دفعه.یعنی یهویی اینطور شدم؟میگفتن هیچ مشکلی ندارم.
میگن کسانیکه ذخیره شون پایین میاد فقط با ivf جواب میدن درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زياد به حرف دكترها فكر نكن

ان شاالله زودتر جواب بگيري از دستشون راحت شي

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
شبیه عقده ایا شدم.تا تقی به توقی میخوره گریه م میگیره.نمیدونم دیگه چکار کنم.ممنون

به خدا توكل كن و دلت اروم كن

همه چي دست خداست، بقيه بهانه و وسيلن

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

درمانت رو حتما تحت نظر متخصصين  و مراكز ناباروري دنبال كن نه متخصص زناني كه تخصص در زمينه ناباروري نداره

همين داروهايي كه مصرف ميشه و بي نتيجست بدنتو ضعيف ميكنه

ازمايش amh رو دكتر بايد با ازمايشات اوليه بارداري برات مينوشت

كسي كه ذخيرش پايين باشه با اين داروها خيلي شرايطش سخت ميشه

زودتر بايد وارد سيكل اي وي اف يا ميكرو بشه

هرچي بگذره با مصرف داروها كيفيت  تخمك ها و ذخيرت تخمدان پايين تر مياد

اينارو نگفتم كه استرس بگيري

فقط گفتم كه آگاهانه تر جلو بري وزمان از دست ندي

ذخيره تخمدان پايين هم چيز وحشتناكي نيست

هستن كساني تو سايت كه با پايين ترين حد ذخيره، طبيعي باردار شدن!!

اول و اخر همه چي به دست خداست 

من با ذخیره تخمدان 0.5 به صورت طبیعی باردار شدم.به نظرم مشکل شما کوچک بدن سایز فولیکول میباشد و با س ...

سحر جون شما چطوری طبیعی باردار شدین؟میشه من رو راهنمایی کنید

خدایا شکرت شکرت شکرت.