2777
2789
عنوان

خیلی چاق شدم😳😥بیاین کمک

3549 بازدید | 53 پست

قبل بارداریم 72بودم الان بچم 2سالشه قدم 168وزنم الان 96یعنی فاجعه شوهرم از صبح تاشب هی غر میزنه سر چاقیم واقعانم حق داره خیلی بد شدم بیابین کمک چیکار کنم لاغر شم راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا لاغری  تلاش کردی و نشده؟ 

منم ۱۰ کیلو اضافه کردم قبل بارداری ۶۰ بودم الان ۷۰ یه ماهی هست که دیگه شام همش حاضری میخورم یا کم میخورم و تو خونه پیاده روی میکنم شیرینی و مواد قندی هم به حداقل رسوندم ببینم چی میشه😥

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕

صبحانه دیرتر بخور 

ناهار نخور بجاش میوه طالبی هندونه اجیل خام

شام ساعت ۶ بخور

ساعت ۹ یه ظرف پر سالاد با لیموترش و روغن زیتون

دو یه روز در هفته هم وعده صبحانه فقط میوه بخور زیاد، یعنی اون روزها فقط یه وعده شام بخور

اسنک و خوراکیهای بی ارزش و پر کالری اصلا نخرین

شیرینیجات و نوشابه و دسر و ... کلا حذف

کالری شماری چطور من نمیدونم هیچی ازش

ی برنامه س از بازلر دانلود کن.کالری شمار بشقاب،کرفس،مانکن هرکدومو دوس داری دانلود کن قبل از اینکه غذا بخوری اندازه غذاهاتو وارد کن تا بتونی کالری مصرفی هر وعدتو کنترل کنی خودمم الان این کارو میکنم

صبحانه دیرتر بخور  ناهار نخور بجاش میوه طالبی هندونه اجیل خام شام ساعت ۶ بخور ساعت ۹ یه ظرف ...

ب نظر من همه وعده های غذایی رو بخوره ولی سبک و کم خیلی بهتره.من صبحونه فقط نون تست سبوس دار یا نون جو میخورم شامو فقط سالاد میخورم.در روز هم حلقه میزنم دراز نشست میرم و طناب میزنم 

من خودم قبل ماه رمضون تاپیک زدم واسه لاغر شدن 

الان خودم از ۷۵ کیلو رسیدم به ۶۸تا 

حال میکنین خداییش اراده رو ؟؟؟🤛🤜👌👍

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم