2777
2789

(توی عقدیم) خانواده شوهرم ب شدت از شوهرم سو استفاده میکنن و هر کاری دارن توقع دارن این انجام بده

باباش ماشین داره ولی تو خونه میشینه شوهرم با موتور باید میرفت خواهرشو از مدرسه میبرد خونه و کلاس و اینور و اونور...

مدرسش تموم شد دختر بزرگ دوباره رفته سرکار ب شوهرم گیر دادن ببر و بیارش...

مساله جالب اینچاست شوهرم کوچکترین چیزی ازشون بخواد یا ب خواهرش بگه میگن ن، انجام نمیدن و در اخر میگن خودش پدر و مادر داره ب تو چه نظر میدی

من چیکار کنم شوهرم بفهمه خر حمالشون نباشه؟

در مورد جمله ی آخرت خواهرانه بهت بگم :

اینو متوجه باش که قرار نیست که حالا که شوهر شماست ، تمام روابط قبلی از پدر و مادر و خواهر یادش بره.

این یه اصل کلی هست 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتشو انقد پو كن وقت سر خاروندن نداشته باشه چه برسه به اينكه خدمات اضافى بده به بقيه،زيادم حساس نباش ميريد خونه خودتون تموم ميشه اينا

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
در مورد جمله ی آخرت خواهرانه بهت بگم : اینو متوجه باش که قرار نیست که حالا که شوهر شماست ، تمام روا ...

ن عزیزم در ی حدی مشکل ندارم

ولی شما تصور کن صبح ک بیدار میشیم بهش کار میگن تا شب

ببین در این حد ک من ساعت 9شب تنها باشم توی محل کارم توی زمستون باید بره کار اونارو انجام بده اینقدر ک زور میگن

شوهرم دلشه انجام بده اینکارو ولی امکان نداره بزاره من واسه خانوادم کاری کنم. ی کار هم کنم مدام میگ ...

یه دفه که نمیشه بخواهی روال قبلشو بزاره کنار بهش بگو همون جور که برای خانوادت انجام میدی منم میخوام به خانوادم سرویس بدم و مانع شدنش معنی نداره اگه میخواد مانع باشه پس اونم نکنه برای خانوادش !اینجوری تعادل هست 

به نظر من حمالشون نیست

وظیفشه .... خواهرشه

خانواده همینه

من که همیشه شوهرمو به خدمت به خانوادش تشویق میکنم

رفتار متقابل اونا هم مهم نیست

با اینکه مطمئنم شما از تمام جزییات خبر ندارید

بالاخره باهمن و قطعا اون بندگان خدا هم کار هایی برای پسرشون و برادرشون انجام میدن

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
حالا یه خواهر رسوندن خیلی هم سواستفاده نیستااا!!!به نظرم شما چیزی نگی بهتره ! و اینکه دقیقا منظورت ...

ن عزیزم این ی نمونشه . من و شوهرم ی جا شاغلیم. براشون بی غیرتی نیست من تنها بمونم ساعت 10 شب . ولی اون تنها بره خونه بی غیرتیه . بعدم باباش تو خونه بیکار میشینه . پدر مادرش وظیفه دارن اینکارو کنن ن شوهر من

عزيزم تا وقتى عقد هستى صبورى كن خداى نكرده حرفى مى زنى مساله بزرگ ميشه به ضررت ميشه . وگرنه منطق اينه كه كارشون درست نيست. من يكى از دوستام عقد كرد خواهرشوهر مجرد هم داشت اونقدر تو زندگيش موش دواندند كه باعث طلاقش شدند .

به نظر من حمالشون نیست وظیفشه .... خواهرشه خانواده همینه من که همیشه شوهرمو به خدمت به خانوادش تش ...

ن عزیزم من همه چیو خبر دارم

پدرشون بیکار تو خونس با ماشین . ولی شوهرم باید کاراشونو کنه

بعدم گفتم ک شوهرم توقع داره من هیچ کاری واسه خانوادم نکنم ، ولی اون همه کار کنه