2777
2789
عنوان

سیاه و کبود شدم

1530 بازدید | 70 پست

حلقه م از ایناست که توش توپ توپ داره 

حالا کبودیا هیچی میذارم خوب میشه دوباره شروع میکنم باز کبود میشه اصلا نمیتونم دوباره روش حلقه بزنم خیلی دردناکه یعنی همیشه این درد رو داره؟ من نازنازی ام یا واقعا نمیشه به دردش عادت کرد فقط میشه تحملش کرد؟

من این شکم و کمرو چه جوری لاغرش کنم؟

عروسی داریم یه ماهه توی همین وضعم 😐 

هی کبود میشم درد میگیره دیگه نمیزنم

خوب میشه دوباره میزنم کبود میشه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

من کبود نمیشم 

ولی خب این همه راه دیگه هست ورزش های دیگه تو یوتیوب بزن نگاه من تنها راهش که حلقه نیست

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چند روز مداوم بزني بعدش ديگه اينجوري نميشه 

ولي نبايد بزاري كنار باز خوب شدي بري سراغش

روزهاي اول شال ببند كمتر درد ميگيره تا هادت كني

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
من کبود نمیشم  ولی خب این همه راه دیگه هست ورزش های دیگه تو یوتیوب بزن نگاه من تنها راهش که حل ...

خیلی کسل کننده هستن 😅 

از حلقه خوشم میاد آخه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

فکر کردم شوشو جان کاری کرده😂😂😂عزیزم لباس زخیم بپوش بعد حلقه بزن...از دو سه دقیقه شروع کن هر روز بیشترش کن تا دردت کمتر بشه....

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

مال منم سمت چپم روی استخون زیر شکمم وحشتناک کبود میشه‌.شکم بند بنداز بعد بزن یا یه پارچه بپیچ دور شکمت بعد بزن

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
بايد پشت كبودي ها بزني بره ديگه نمياد مكس كني همه ش ميزنه

خیلی درد داره ها زایلاپی بزنم ؟ الان یهو یادش افتادم 🤨🤔