2777
2789

خانما دو تا مورد دیدیم حالا من هر رو میگم چطوریه بیاین کمک کنین 

۱. زیربنا ۴۰ متر دوبلکس ۹۵ مترطبقه اول یه اشپزخونه با یه نشیمن و سرویس طبقه دوم یه اتاق با یه پذیرایی بزرگ این ملک قولنامهای هستش تو یه منطقه متوسط به پایین کوجش دونیم متریه  

۲ زیربنا ۸۱ متر مفید ۷۰ متر از یه طرف هکف ولی از سمت بعدی زیرزمین در واقع میشه زیرزمین دارای سند شیش دانگ . محله بالاشهر . جلوی خونه خیابان ۱۸ متری از دوطرف راه داره اینطور که متوجه شدم همسایه هاش یکم فضولن و یه اتاق با پذیرایی و اشپزخونه بزرگ یکم سقف اشپزخونه نم داشت 

قیمت هردو تقریبا در یه حده 

بچخ ها ببخشید طولانی شد لطفا نظر بدین

خداجونم،مرسی که هستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرمن بیشتربگردین هیچکدوم جالب نیستن ولی بازدومی بهتره چون خونه دوبلکس اصلا خوب نیست همش بایدپله بالاپایین کنی وقتی مهمون داری 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
من خودم خونم دوبلکس و عاشق دوبلکس ولی منطقه خ خ مهم تره به خاطر همون دومی

منم شدیدا خوشم اومده ولی شوهرم میگه اینیکی ایندش بهتره میگه اگه برا مشارکت وردارن یه واحد خوب گیرمون میاد 

خداجونم،مرسی که هستی