2777
2789

۹ سالش رو که قلم بگیر، منظورم بعد از ازدواجه

قبلش می مونه ۲۶ سال، اونم ۸ سال آخرش بیخود بود چون یکیو از دست دادیم که نابودمون کرد، چقدر موند؟ ۱۸ سال

اون ۱۸ سال بینهایت خوشبخت بودم اما خبر نداشتم

الانم با عرض معذرت توی مرحله عحب گ... خوردمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در كل خوب و آروم بوده، دوران دانشجويي عالي بود.. الان هم در مرحله ي همسر ي و مادري هستم... اما از وقتي بچه دار شدم خيلي به دوران ميانسالي و پيري فكر ميكنم و ناراحت ميشم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
۹ سالش رو که قلم بگیر، منظورم بعد از ازدواجه قبلش می مونه ۲۶ سال، اونم ۸ سال آخرش بیخود بود چون یکی ...

خخخخ عجب  ایشالاا خوشبخت باشی و به همه چیزایی که میخواستی برسی

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

تا ۱۷ سالگی خوب بود بعد به صورت فجیعی افسردگی گرفتم نمیدونم چرا اصلا دیگ روزا برام تکراریه

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
در كل خوب و آروم بوده، دوران دانشجويي عالي بود.. الان هم در مرحله ي همسر ي و مادري هستم... اما از وق ...

چه قدر عالي كه همه چي اروم بوده

انشالله از اينجا به بعدش هم نرم نرمك و راحت ادامه بدّي