2777
2789
عنوان

کیا مدیریت بازرگانی خوندن؟

1065 بازدید | 7 پست

راضی هستین؟ من خیلی دوستش دارم ولی نمیدونم خانوادم راضی بشن یا نه یه چیزی میخوان برم که ربط به پزشکی و اینا داشته باشه ولی من این رشته رو هم دوست دارم.

بازار کارش خوبه؟ شرایطش چه طوره؟ دلم میخواد تجربه ها و راهنماییهاتونو بهم بگین تا بتونم قانعشون کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که اطلاعات دقیق ندارم ولی توی آگهی های استخدام که هرروز میبینم، رشته های مربوط به بازرگانی رو خیلی میخوان نسبت به رشته های دیگه. شرکتهای خصوصی خیلی نیرو میگیرن

حالا دیگه جزئیاتشو نمیدونم

یکی از برادرام خونده خیلی هم موفقه ماشالا امیدوارم که شماهم پیروز و موفق باشین عزیزم

عزیزم رشته مدیریت بازرگانی مرتبط ب چ کتابهاییه ؟؟؟ حقوق برادرتون چقدع؟ مدیریت بازرگانی بهتره یا مالی؟ من میخوام برم تو دوراهی گیر کردم

عزیزم رشته مدیریت بازرگانی مرتبط ب چ کتابهاییه ؟؟؟ حقوق برادرتون چقدع؟ مدیریت بازرگانی بهتره یا مالی ...

راستش کتاباشو نمیدونم ولی ایشون موفقیت چشمگیری داشتن هزار ماشالا تو حیطه کاریشون مدیر فروش چند تا شرکت و سازمان بزرگ بود و  بعد هم به درجه خ بهتر وبالاتری رسید.بازرگانی تو  حوزه بازاریابی وفروشه و مالی تو حوزه مالی عزیزم.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود