من دو تا دارم. بزرگه بد نیست سبزه ست موهای خیلیییی بلند مشکی داره قدش از من کمی کوتاهتره. چشماشم قهوه ای روشنه تقریبا. کوچیکه هم سبزه ست و تپله. جاری بزرگه بهتره به نظر من قیافه ش.
بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از خوبی های خودم نگفتم ولی انقد سرگرمی دارم که نشینم پای بحث دوتا خانم که فقط کارشون چک کردنه دیگرانه تو ساختمون و از اینکه دعوتشون نمیکنم استخر و رستوران و با خواهرا و دوستای خودم میرم ناراحتن.
چقدر مظلوم نظرتو گفتی😂😂😘😘 من هنوز ندارم ولی در آینده فقط یدونه خواهم داشت ک احساس میکنم خودم از ...
ما دو تا تیپ جداییم از هم من مشکی هستم اون بور هستش
و تعریف از خود نباشه هر دو زیباییم
اخه تاپیک گفته جاری زشت اما جاری من خوشگله
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
چهارتا جاری دارن خودشون از همون بار اول که منو دیدن کفتن از ما خوشگلتری البته مستقیم به من نگفتن ولی به شوهرم گفته بودن چرا رفتی دختر از ما خوشگلتر گرفتی😞😞ولی به نظر من قیافه دوتاشون معمولیه دو تاشونم زشتن