2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عنوانه مسخره ای😑😑😑

مگه کسی که زشته خودش انتخاب کرده زشت باشه که حالا شما میای میگی تعریف کنید؟!که چی بشه؟؟!!!!!آدم به چیزی مینازه که خودش به دست آورده😏

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

یه دونه دارم

از نظر چهره من خیلی قشنگ ترم. 

ولی قد من ۱۶۸ ه. اون قدش بالای ۱۷۵ ه و یه کم خوش هیکل تره نسبت به من. 

من ایران زندگی میکنم و فوق لیسانسم

اون کاناداست اونجا دکتری گرفته

خیلی هم اختلاف سنی داریم

یه ذره دیگه بزرگتر بود مامان صداش میکردم😄 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
قیافه هاشون مهم نیست مهم ذاتشونه که باعث آزاره فقط خودمم جاری ام ولی نه حسادت دارم نه آزار بخدا ولی ...

منم اصلن توبحثهاشون شرکت نمیکنم.مرگ برجاری حسود😡😠😠

الان جاری ندارم

اما دوتا برادرشوهر دارم ک یکیشون تو سن ازدواجه

تازه از یه دختره خوشش اومده دختره عین فرشته ها میمونه لامصب

ولی خوب من اعتماد بنفسمو از دست نمیدم و مطمئنم از بهترم

تازه مادرشوهرپدرشوهر من خیللللی دوسم دارن همیشه هم میگن عروس اول یه چیز دیگه است

پس درنتیجه واسم مهم نیس چه شکلیه  

معجزه ی زندگی من٬جانِ مادر ازتو و خدای بزرگم ممنونم که بااومدنت توی دلم غافلگیرم کردین اون تو مواظب خودت باش میوه ی دلم٬منو بابایی خیلی دوستت داریم و میخوایم زودتر درآغوشت بگیریم .تو ماحصل عشق منو بابایی امیدوارم این نه ماه اون داخل راحت باشی...خانومای گل برای سلامتی کنجدی توی دلم هست یه صلوات بفرستین٬ممنون