نمیدونم عزیزم سونو نرفته بودم هنوز برای قلبش. ولی فک میکنم قلبش تشکیل نشده بوده احتمالا
ااا بعدش درمان خاصی انجام ندادید خودتون یا شوهرتون و اینکه چند وقت بعد حامله شدید؟؟توروخدا ببخشید من به یه موضوعی گرفتار شدم تاپیک اخرم هست برای همین هی سوال میپرسم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=64231693]من سه ماه گذشته میخوام اقدام کنم دکترم میگه نه! آخه سه بار پریود شدم دیگه😢 نوموخوام! ...[/QUOTEسقطت چندهفته بود؟؟ من شیش هفته بودم سقط شد. دکترم گف 4 ماه خوبه
چشمانت آرزوست از سر نمیبرم , تورا ز خاطرم کسی نمی برد , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا , به دل نشسته ای چه کردی با دلم , به گِل نشسته ای کنار ساحلم , به خاک خون کشیده ای , مرا ز من بریده ای مراااااااااا
حتی لک کوچولو ندیدم، یه حالت تهوع کم داشتم... سینه هامم درد میکرد
بعد سونو دکتر گفت شاید زوده دوتا تیتر بتا نوشت اولی 1000 دومی 460!
بعد یه شب حالم بد شد رفتم بیمارستان بستری شدم، با دارو سقط شد
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
۵درصد خانوما بدنشون زود هورمون ترشح میکنه. ولی دوقلو ها هم بیشتر هورمون ترشح میکنند یا اینکه لقاح ...
من نه لکه بینی دارم خداروشکر نه درد جدی، از علائم بارداری هم فقط ضعف شدید دارم اونقدر ضعف میکنم وگشنم میشه که سرم گیج میره یعنی انگار فشارم میفته ها، خیییییلی نگرانم، ۱مرداد هم سونو تشکیل قلب دارم، نظرشما چیه؟ این عادیه؟ 😢
[QUOTE=64231693]من سه ماه گذشته میخوام اقدام کنم دکترم میگه نه! آخه سه بار پریود شدم دیگه😢 نو ...
تو هفته 8 بودم اما اندازه ساک 5هفته بود
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خب پس برا شمام خیلی بزرگ نبوده. ب نظرم 4 ماه کافیه. خیلیا دوماه فاصله میندازن تازه. منتها من خودم خ ...
میترسم نیاز به دارو باشه😭😭😭