2777
2789
من یکساله اقدامم این ماه لاپاراسکوپی کردم قرص لتروزول مصرف کردم آمپول اچ سی جی هم زدم. امروز روز ۲۵ ...

من دو روز قبل موعد پری بی بی چکم مثبت بود .عدد بتا هم روز موعد ۵۲۲ بود

تیکر تولد دوقلو هامه خدایا شکرت به خاطر این نعمتی که هم دادی
منم برا ۸ هفتگی که میشه ۳ مرداد دکتر وقت داده برا سونو شنیدن صدای قلب نی نی هام اخه من هفته ۶ که رفت ...

عزیززززززم چه عااااالی، انشاءالله صدای قلبشون هم بشنوی، علایم شما چی بود برای دوقلو؟ ضعفم داشتی؟

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززززم چه عااااالی، انشاءالله صدای قلبشون هم بشنوی، علایم شما چی بود برای دوقلو؟ ضعفم داشتی؟

اره من تا چند روز پیش خیلی احساس ضعف و گرما داشتم و حالت تهوع ..ولی چند روز بهترم البته هر صبح یدونه قرص دیمترون برا حالت تهوع میخورم ..سینه هامم خیلی باد کرده ..برا هفته بعد خیلی استرس دارم 

اره من تا چند روز پیش خیلی احساس ضعف و گرما داشتم و حالت تهوع ..ولی چند روز بهترم البته هر صبح یدونه ...

منم ۱مرداد سونو تشکیل قلب دارم چون ضعف شدید دارم فکرکردم شاید دوقلو دارم هنوز سونو هم انجام ندادم، گرما هم اولش داشتم زیاد ولی تهوع کم و بیش دارم نه زیاد

منم ۱مرداد سونو تشکیل قلب دارم چون ضعف شدید دارم فکرکردم شاید دوقلو دارم هنوز سونو هم انجام ندادم، گ ...

تهوع منم خیلی کم شده از فردا میخوام قرص دمیترون نخورم ببینم باز تهوع دارم یا نه 

ایشالله اگه دوقلو میخوای تو هم دوقلو باردار باشی 

تهوع منم خیلی کم شده از فردا میخوام قرص دمیترون نخورم ببینم باز تهوع دارم یا نه  ایشالله اگه د ...

به امیدخدا😍، انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی🌹