2777
2789

دیگه انوطوری صد در صد طبیعی نیست. و به خاطر بی حسی از کمر یه سری از عوارض سزارین رو داره 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پيش دكتر زناني كه ميرم اين روش رو تاييد ميكنه

ميگه از ٤-٥ سانت هم انجام نميده از ٢ فينگر انجام ميده

يه سري توضيحات تخصصي به من داد كه نفهميدم چي به چيه 😅 اما نتيجه اين بود كه خوبه

هزينشو نپرسيدم

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

اصلا اپیدورال خوب نیست من انجام دادم کمردرد برات برای همیشه میمونه

بی درد فقط با روش استنشاقی عالییییه چون کاملا انرژی رو نگه میداره برات و هیچ ضرری نداره  و از اول درد میتونی استفاده کنی تا اخرش اما اپیدورال هروقت ک خودشون بخوان برات میزنن امپول رو و تا نزدن درد داری و نهایت تاثیرش دو ساعته بقیه اش درد میکشی

درواقع درد زایمان طبیعی رو میکشی با عوارض امپول سزارین

[QUOTE=64228553]من پيش دكتر زناني كه ميرم اين روش رو تاييد ميكنه ميگه از ٤-٥ سانت هم انجام نميده از ٢ فينگر انجام م ...[/QUOTE]

هزینه چندانی نداره اما هرچه زودتر بزنن بدتره چون هرچی به اخرش نزدیک میشین درد بیشتر و فاصله دردها هم کمتر میشه

به نظر من اصلا گول تبلیغات دکترا رو نخورین من خودم انجام دادم متاسفانه

و بعدا از هرکس هم شنیدم مشکل کمر درد منو بعد انجامش داشت😞

[QUOTE=64228748]استنشاقی چجوریه؟[/QUOTE]

زایمان اول ک همه میگن سختره برای من استنشاقی بود و وااااقعا راضی بودم دومی ک مثلا راحتره اپیدورال بودم ک پدرم در اومد تا یکسال بعد هم سرپا نشدم

روش استنشاقی یه ماسک در اختیارتون قرار میدن از اولی ک بستری میشین تا لحظه اخر دارینش هروقت احساس کردین درد داره شروع میشه ماسک رو میزارین و دوبار توش نفس میکشین درجا اثر میکنه و یه حالت خماری و ریلکس بهتون میده و درد رو دیگه حس نمیکنین این روند تا اخر ادامه داره حتی بعضی بیمارستانها به جز تخت انتظار روی تخت زایمان هم دارن ماسک رو 

برای من فقط تخت انتظار ک چندین ساعت درد رو تحمل میکنی داشت و وااااقعا انرژی رو نگه میداره. موقع اصل زایمان ک چیزی حدود ۲۰ دقیقه طول میکشه نداشتم ولی بازم خیلی راضی بودم چون بجای تحمل ۶ساعت درد فقط نزدیک ۳۰دقیقه درد کشیدم و انرژی برای همکاری با ماما رو داشتم اما سر دومی پوستم کنده شد چون دیگه جونی برام نمونده بود از بس درد کشیده بودم دوساعت اخر برام امپول رو زده بودن ک مثلا موقع اصل زایمان درد نداشته باشم اما دیگه توانی نداشتم ک همکاری کنم 

[QUOTE=64242613]ممنون عزیزم که گفتی من اپیدورال رو انتخاب کرده بودم اما حالا نظرم عوض شد[/QUOTE]

خواهش میکنم گلم

اگه توی تهران بیمارستانی ک استنشاقی داره پیدا کردین ممنون میشم به منم اطلاع بدین دنبالشم😘

کامل که بدون درد نیست ولی دردش قابل تحمله من خودم  خیلی از درد زایمان میترسیدم دکترم خانم دکتر واحدپورفرد بود بهش گفتم نمیشه سزارین باشه ، گفت یه روش زایمانم با بی حسی اپیدورال هست که دردی به اون صورت نداره واقعام همین طور بود راضی بودم