shokoufemahdiyar مدیر عضویت: 1396/05/01 تعداد پست: 609 عنوان قرص لتروزول | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 37 پست بچهها کسی بوده با مصرف لتروزول باردار شده باشه با دوره ی اول؟من این ماه قرص خوردم اما نشد شوهرمم مشکل نداره خودمم هرماه دارم پریود میشم اما یکم تنبلیام دارم نمیدونم علت چیه الان 1سالو نیمه نی نی میخوایمو نمیشه 1397/04/24 | 10:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orkide.n عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1436 منم ماه دوم مصرف باردار شدم. البته همزمان متفورمینم مصرف میکردم. البته بارداری سالمی نبود متاسفانه میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم
orkide.n عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1436 خودم خیلی دوست دارم برم زیارت امام رضا اخه خوابشم دیدم که تو حرم اقا بهم نسخه دادن نمیدونم شایدم گره ... اگه قسمتت شد و رفتی زیارت منم دعا کن بگو ک خیلی منتظر ی معجزه ام مرسی. انشااله ب حاجتت برسی عزیزم میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم
shokoufemahdiyar مدیر استارتر عضویت: 1396/05/01 تعداد پست: 609 منم ماه دوم مصرف باردار شدم. البته همزمان متفورمینم مصرف میکردم. البته بارداری سالمی نبود متاسفانه یعنی قلب بچه تشکیل نشده بود؟
shokoufemahdiyar مدیر استارتر عضویت: 1396/05/01 تعداد پست: 609 اگه قسمتت شد و رفتی زیارت منم دعا کن بگو ک خیلی منتظر ی معجزه ام مرسی. انشااله ب حاجتت برسی عزیزم مرسی گلم انشاالله که خدا حاجت همه رو بده حاجت شمام براورده بشه شمام دعا کن واسه من
orkide.n عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1436 یعنی قلب بچه تشکیل نشده بود؟ نه بارداریم خارج رحم بود اتفاقا نزدیکای جراحی ک رفتم سونو قلب بچه تشکیل شده بود ولی متاسفانه جای خوبی لانه گزینی نکرده بود میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم
orkide.n عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 1436 مرسی گلم انشاالله که خدا حاجت همه رو بده حاجت شمام براورده بشه شمام دعا کن واسه من انشاالهچشم عزیزم حتما همین الان واست صلوات فرستادم و آیت الکرسی خوندم انشااله سال بعد این موقع نی نی بغلت باشه میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم
shokoufemahdiyar مدیر استارتر عضویت: 1396/05/01 تعداد پست: 609 نه بارداریم خارج رحم بود اتفاقا نزدیکای جراحی ک رفتم سونو قلب بچه تشکیل شده بود ولی متاسفانه جای خوب ... عزییییزم اشکال نداره غصه نخور انشاالله اندفعه بارداریه خوبیو تجربه کنی
shokoufemahdiyar مدیر استارتر عضویت: 1396/05/01 تعداد پست: 609 انشااله چشم عزیزم حتما همین الان واست صلوات فرستادم و آیت الکرسی خوندم انشااله سال بعد این م ... ممنون عزیزم منم واسه خوندم انشاالله شمام به هر حاجتی که داری برسی