2777
2789
عنوان

مجبورم رهن مستاجر رو زیاد کنم روم نمیشه بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 45 پست
بله تهرانیم . خونه ای که خریدیم جنت آباد مرکزی هست خودمون جنت آباد جنوبی هستیم 

چ خوب دادی قیمتش رو

جنت آباد متری چنده

بلوار ابوذر نوساز متری ۸،۹ تومنه

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پول پيش مستاجرمو امسال خيلى زياد نكردم دلم سوخت با اينكه يه مرد تنهاست و زنشو طلاق داده ولى مهريه ميده و من وجدانم اجازه نداد تو مضيغه بذارمش

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
چ خوب دادی قیمتش رو جنت آباد متری چنده بلوار ابوذر نوساز متری ۸،۹ تومنه

سال نود و پنج ۶۵ تومن می ارزید که من ده تومن پایینتر دادم سال ۹۶ هم اضافه نکردم الانم شده ۹۰ تومن 

الان قطعا تنها فکرش اینه که شما چقدر اضافه میکنید روی قراردادتون،دلم کباب شد واسشون،از طرفی شما هم حق داری،آدم نمیدونه چی بگه،خدایا کمکمون کن ،چقدر صبرت زیاده،ببین مردم چی میکشن😞

بینهایت آدمای خوبی ان یعنی الان بهش بگم بلند شو حتی توضیح هم ندم اصلا شک ندارم بی هیچ حرفی میره ولی ...

مرسى به معرفتت واقعا👍👌

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
خیلییییی زیاد دعام کنین شرایط خیلی سختیه

انشاله مشکلت خیلی زود حل بشه.نخوای اون بیچاره را در به در کنی . اونم کار پیدا کنه خودش خونه دار بشه

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

باهاش حرف بزن یجوری زیاد کنید که نه اون اذیت بشه نه شما.بالاخره شما هم نیاز دارین به رهن این خونه.

برا کارشم به اطرافیانتون بگین شاید انشاالله کاری پیدا بشه براش

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

چقدر سخت شده تصمیم. اگه می تونی این یه بارو بگذر و برو جای ارزون تر اسباب کشی کن بهش رحم کن تا خدا بهت رحم کنه 

البته اگه در،توانت هست 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
باهاش حرف بزن یجوری زیاد کنید که نه اون اذیت بشه نه شما.بالاخره شما هم نیاز دارین به رهن این خونه. ...

شوهرم همه جا واسه کار سپرده به همه هم گفته من خودم ضامن میشم چک هم بخواین میدم چون واقعا مرد شریفی هست ولی کووو کار؟

چقدر سخت شده تصمیم. اگه می تونی این یه بارو بگذر و برو جای ارزون تر اسباب کشی کن بهش رحم کن تا خدا ب ...

باورت نمیشه یه خونه امروز توی دیوار دیدم ۶۰ متری دوتا کوچه از خودمون اون ور تر گذاشته ۱۳۰ تومن تازه نوساز و اینا نبودا 

بقیه هم همه ده تومن بیست تومن رهن دو تومن به بالا اجاره