2777
2789

انشاالله صحیح و سالمه

آمینوسنتز مگه آزمایش خون نشد؟؟؟

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش دوس منم انقدر ترسوندن ولی  اون گوش نکرد و نرفت آمینو خدارو شکر بچشم سالم بود نگرانیت الکیه بدتر نی نی هم استرس میگیره گناه داره

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
اصلا نگران نباش دوس منم انقدر ترسوندن ولی  اون گوش نکرد و نرفت آمینو خدارو شکر بچشم سالم بود نگ ...

اخهه برم بهتره ی ماه استرس بگیرم بهتر از اینه نه ماه بگم وای چی میخواد بشه

عشقم دخترم 💜
اخهه برم بهتره ی ماه استرس بگیرم بهتر از اینه نه ماه بگم وای چی میخواد بشه

آره نمیگم نرو ولی کلا میگم زیاد استرس نده به خودت چون احتمالش کمه ایشالا به حق امام حسین هیچی نیس یه نذر کن واسه امام حسین ایشالا که هیچی نیس یه نی نی سالم میاد بغلت💖💖💖💖

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
آره نمیگم نرو ولی کلا میگم زیاد استرس نده به خودت چون احتمالش کمه ایشالا به حق امام حسین هیچی نیس یه ...

خیلی ممنونم ازت دلگرمی دادی بهم نذرم کردم ایشالا که چیزی نیست❤

عشقم دخترم 💜

نگران نباش ایناهمش بازارگرمیه به منم گفتن بچم مشکل داره ریسکش یک به ۱۷ بود ولی خداروشکر آمینوسنتزشدم سالم بود الانم دوسال وهشت ماهشه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
اصلا هم درد نداره ها ًالكي ب خودت استرس وارد نكن هيچي متوجهً نميشي اصولا هم اكثر بچه ها سالم هستن فق ...

وای اصلا راحت نبود داشتم تشنج میکردم خون نداشتم پدرمو درآوردن تو آزمایش خون 

عشقم دخترم 💜