2777
2789

بچه ها کیا دکترشون تودوران اقدام قرص مولتی پریناتال تجویز کرده؟؟دکتر من بهم گفت میتونی اقدام کنی وپریناتال برام تجویز کرد گفت بدنت وتخمکات قوی میشن ولی ازاونجایی که شنیدم قبل بارداری فقط باید فولیک اسیدوتاسه ماه بعدازبارداری نباید ویتامین خورد ترسیدم یکم☹

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

ترس نداره من ول وومن .فارماتون.ویتامین سی .زینگ امگا سه خوردم آهنم می خوردم ترکوندم یعنی با این هه ویتامین ماه چهارم باردار شدم

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترس نداره من ول وومن .فارماتون.ویتامین سی .زینگ امگا سه خوردم آهنم می خوردم ترکوندم یعنی با این هه و ...

اخه بخاطرسقط چشمم ترسیده واقعا😔اگه اینطوره که بدون ترس میخورم میره 😃مرسی عزیزم 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اگه تاثیر داره منم بخورم . 

نمیدونم والا به منکه گفت ویتامینای موردنیاز بدنت برطرف میشه البته این قرص خیلی خوبه فقط چون دارم اقدام میکنم گفتم شاید یه وقت ضرر داشته باشه

هم رحمت قوی تر میشه هم نقطه احتمال سقط  رو هم کاهش میده حتمآ بخور

هم رحمت قوی تر میشه هم نقطه احتمال سقط  رو هم کاهش میده حتمآ بخور

مرسی حتما گلم😘

ضرر نداره توی بارداری هم پریناتال باید بخوری

وا خب منم مولتی ویتامین میخورم 3 ماهه دکتر گفت فقط فولیک اسید کمه قرص پرگناکر کانسپشن رو بهم داد روش نوشته ویتامین های لازم برای کسایی که در اقدام برای بارداری هستن

لتروزول و کلومیفن هم خوردم

پودر پروکسید هم خوردم

این ماه آمپول اچ سی جی هم زدم😂😂😂

دکتر من بهم قرص فمیبیون ۱ داده.شما وقت اقدام هم ورزش میکنید(منظورم دوره ای که هنوز نمیدونید باردارید ...

من تو اقدامم این ماه رفتم ورزش بعدش چنان زیر دلم درد گرفت ک پشیمون شدم ترسیدم

نمیدونم اصلا ربطی بهش داشت یا نه ولی دیگه ورزش نکردم

دکتر من بهم قرص فمیبیون ۱ داده.شما وقت اقدام هم ورزش میکنید(منظورم دوره ای که هنوز نمیدونید باردارید ...

من ورزش حرفه اییی می کنم .یه ماه اول که نمی دونستم باردارم یه روز درمیون هوازی شکم و پهلو زدم .

من تو اقدامم این ماه رفتم ورزش بعدش چنان زیر دلم درد گرفت ک پشیمون شدم ترسیدم نمیدونم اصلا ربطی بهش ...

من هنوز اقدام نیستم ولی از پاییز میخوام اقدام کنم.من بدون ورزش سریع چاق میشم آخه