2777
2789

ما رو دور ننداز

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید اون تاپیکت  قفل بود اینجا تایپ کردم 

چطور متوجه شدی مشکوک ب .....هستین

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

پسرعموی منم مشکل شما داره نگرانش هستیم😓

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
پسرعموی منم مشکل شما داره نگرانش هستیم😓

بعد از یک سال روش های مختلف درمان تزریق قرص و...

روز به روز بدتر شد حتی اوضاع فقط برای ۲،۳ روز کمی کنترل میشد

تا الان که هم تمام علائم شدت بالایی گرفته و خیلی غیر عادی شده و دکتر گفت باید ازمایشای بیشتری انجام بشه شاید مسئله جدی تر باشه 

الهی که خدا برات بسازه

خیلی ناراحت شدم برات

میتونم بپرسم کنسرچی دارید؟؟؟

منظرتو از جمله آخر متوجه نشدم عزیزم🥲

منظورم  اینه ک کدوم قسمت بدنتون درگیره ک میگی مشکوک به ...هستین 

والا من از اسم این بیماری هم متنفرم

التهاب روده با سونوگرافی  هم مشخص میشه؟؟؟من ۳ سال پیش سمت چپ شکمم دردداشت رفتم سونو گفت التهاب خفیف روده داری

علایمش چیه؟اسهال یا یبوسته؟؟

سه روز پیش رفتم سونو چکاب کامل شکم 

ولی چیزی از روده نگفت

😑کلی هم پول سونو شد؟؟شاید روده با سونو مشخص نمیشه درسته؟؟؟