پس من خیلی زیبام🤣🤣 لاغر لاغر هم باشم ساق و رونم خیلی لاغر نمیشه من به چاقی پشت ساق پا میگم اس ...
منم فکر میکردم قشنگ نیست
رفتم باشگاه لاغر کنم
مربیه یکی زد تو سرم بعدم از سالن انداختم بیرون😂😂😂😂😂😂😂
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم رون پام عیت اسب ..ساختارش ولی واقعا اینایی ک لاغرن انگار خشگل ترن چاق نیستم فقط ب قول تو ر ...
نه راستش من پای لاغر میبینم چندشم میشه
زنداییمم پاهاش لاغره تازه بلند کشیده هم هست
میگه عقده لباس کوتاه به دلم مونده چون هیچ کس پای لاغر دوست نداره😂😂😂😂😂
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره