2777
2789
عنوان

دکترزنان درمشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 50 پست
دکتری هست ک واسه مریضش وقت بذاره؟چندتامریض یهو باهم میفرسته اتاق؟

تو مطب شخصی که بری یک نفری میفرستن داخل اتاق و وقت میذارن.اون بیمارستانه که چندنفری میفرستن و هول هولکی جواب میدن.من پیش مریم پزشکیان میرفتم عالی بود.احمداباد.عارف

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا؟؟؟ چی جالب دو تا باجناق.       اما ارندی بداخلاقه خیلی.

شما بادکتر مرد راحتین؟فک میکنم زن بهتر باشه اینطورنیس؟

میتواند ک تورا سخت زمین گیر کند                       درد یک بغض که در بین گلو گیر کند
تو مطب شخصی که بری یک نفری میفرستن داخل اتاق و وقت میذارن.اون بیمارستانه که چندنفری میفرستن و هول هو ...

نه بابا تو مطباشونم چند نفری میفرستن. البته مهاجری چند نفر میفرسته داخل اما مثلا یکی میره اتاق معاینه یکی میره قد و وزن و یکی هم اتاق خود دکتر با خود دکتر تنها هستی تواتاق اما خب شلوغن دیگه.

تو مطب شخصی که بری یک نفری میفرستن داخل اتاق و وقت میذارن.اون بیمارستانه که چندنفری میفرستن و هول هو ...

ن من قبلا مطب شخصی رفتم چندنفرباهم میرن آدم راحت نیس😣

میتواند ک تورا سخت زمین گیر کند                       درد یک بغض که در بین گلو گیر کند

فعلا این دوگزینه مهدی یغمایی و مرضیه مهاجری انگاربهتربودن بچه ها اینا واسه پیش ازبارداری ودرمان ناباروری خوبن؟چون من واسه همین میخوام

من با زن راحت ترم حتی سونو. اما گاهی واقعا پیش میاد بری پیش مردا. جالبه ما زنا خودمون خودمون رو قبول نداریم.  

مثلا دوست من تو ماه 4 آبله مرغان گرفت و سه چهار تا دکتر زن گفتن باید سقط بشه رفت پیش تیمورزاده و تحت نظرش بود و بچه سالم و به موقع به دنیا اومد الانم 4 سالشه.

ن من قبلا مطب شخصی رفتم چندنفرباهم میرن آدم راحت نیس😣

چه جالب.من هربار رفتم تنها بودم😁

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

آویسا جون شما هنوز مشکل ناباروی نداری که با 5 ماه اقدام. بعد یک سالو میفرستن چکاپ. استرس نداشته باش و به خدا توکل کن اما ضرری نداره زیر نظر باشی اما اصلا استرس به خودت راه نده عزیزم.

چه جالب.من هربار رفتم تنها بودم😁

شانس داشتی خواهر جان من هرجا میرم خلوتم باشه شلوغ میشه بعدمن😁

آویسا جون شما هنوز مشکل ناباروی نداری که با 5 ماه اقدام. بعد یک سالو میفرستن چکاپ. استرس نداشته باش ...

بهارمن ازشهرستان میخوام برم ب نظرت چون ی سال نشده نمیفرسته واسه چکاپ؟آخه میترسم سنم بگذره و دیربشه

من تعریف یوسفی رو زیاد شنیدم اما خودم نرفتم پیشش اما یکی از دوستام رفته بود راضی نبود میگفت خیلی شلوغه و من هر چی گفتم نمیخوام معاینه بشم به زور معاینم کرده حالا خداعالمه نمیشه تا نرفتی قضاوت کنی.

بهارمن ازشهرستان میخوام برم ب نظرت چون ی سال نشده نمیفرسته واسه چکاپ؟آخه میترسم سنم بگذره و دیربشه

چرا عزیزم چکاپ خب  آزمایش خون و اینا که معلوم نمیکنه مگه مثلا کیست داشته باشی که خب دارو میدن اما بعد یک سال مدام اقدام داشتن و سالم بودن خودت به شوهرت شک میکنن.

من تعریف یوسفی رو زیاد شنیدم اما خودم نرفتم پیشش اما یکی از دوستام رفته بود راضی نبود میگفت خیلی شلو ...

آره شلوغه مادر من من واسه مشکل زنانه پیشش رفته بود ولی نمیدونم واسه پیش ازبارداری پیشش بری خوبه یا ن هردکتری تو ی زمینه بهتره معمولا