2777
2789
ممنون مامان میسی مهربون خیلی خوشگله. من برای خودم تو وبلاگم گذاشتم یکی نمیدونم چرا یه روز جا مونده الان 14 هفته نشون میده در صورتی که 14 هفته و 1 روز اینی که شما درست کردی درسته.

بازم ممنون و بووووووووووووووووووس برای همه نی نی های ملوس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://lilypie.com/
پرگل جون برو تو این سایت و رو قسمت pregnancy کلیک کن. در صفحه ای که میاد دو نوع تیکر هست ... یکی مراحل رشد را توضیح داده و یکی هم مثل تیکر های بالا روز و هفته را نوشته. هر کدوم را که خواستی انتخاب کن. یه صفحه دیگه باز میشه که نوع تیکر را تعیین میکنی که مربوط به سایز و اندازه هست... بعد وارد مرحله 1 میشی ... انتخاب زمینه و مرحله 2 انتخاب شاخص. این دو مرحله کاملا واضحه. بعد هم آخرین مرحله یا مرحله 3 میاد. در کادر اولی گزینه تاریخ زایمان را میزنی یه صفحه باز میشه و تاریخ آخرین پری را میدی... برات حساب میکنه و بالاش مینویسه... همونجا یه انتخاب هست که زده بازگشت به تیکر... وقتی انتخاب کردی دوباره میری تو مرحله 3. در قسمت پایین مرحله 3 اظلاعات خواسته شده را وارد میکنی و اونها را تایید میکنی.... در انتها تیکر نشون داده میشه و اگه درست بود آدرس تیکر که در کادر پایینی همون صفحه هست را کپی میکنی و توی ویلاگی که مد نظر داری یا اینجا paste میکنی.
سلام منم مامان تیر ماهی هستم و همش به اونهایی که قبلا زایمان کردن میگم شما ها چجوری بودین ؟ اونها هم چیز زیادی یادشون نمیاد... خب شما هم چیزی نگفتین ؟ اصلا کسی هست دلش چیزی بخاد؟ من اصلا دلم هیییییچی نمیخاد ... فقط همش گرسنه هستم نمیدونمم نی نیم چی هست ولی فکر کنم دختره چون میگن هرکی قبل از حاملگی ترشی و سردی بخوره نی نیش دختره...
غزل خانم مامان شدنت مبارک... حالت های بارداری تو همه یکسان نیست...منم زیاد هوس خوراکی خاصی را ندارم. جنسیت هم ربطی به این مسائل نداره و اینها از نظر علمی دقیق نیست... آخرین پریت کی بوده؟؟؟ در نهایت یکی دو هفته دیگه میتونی با سونوگرافی جنسیت را بفمی...عجله نکن عزیزم...ان شا ا... تنش سالم باشه.
سلام مامان میسی . تو نوشته هات خوندم سر کار میری خذا بهت انرژی بده از من خواب رو بگیرن گریه میکنم هر وقت دلم میخاد باید بخوابم ... در مورد سالم بودن نی نیم گفتی از اینکه براش دعا کردی خیلی خیلی ممنونم من خیلی دوست دارم راجع به بیمارستان آتیه و دکترم از مامانای تیر ماهی بپرسم ... مامانا کسی بیمارستان آتیه با خانم دکتر رضوان کاظمی سزارین قرار هست که بشه؟ یا از کسی شنیدید ؟
آخیییییییییییییی... شینیلی جون تو را خدا مواظب خودت باش. دارو هم که نمیشه تو سرماخوردگی خورد..شلغم...بخور...چای با لیمو...آب میوه طبیعی مخصوصا لیموشیرین و پرتقال یادت نره. اینا خیلی موثره که زود خوب بشی... امیدوارم همین فردا بیای بگی که خوب خوب شدی. بوس
غزل جون چطوری خواهر ...خوبی؟؟؟ خدا را شکر تا حالا انرژی داشتم و رفتم ... روزایی هم که انرژی نداشتم خودم را زدم به پررویی و بازم رفتم سر کار ((((; البته خیلی سخته صبح ها ساعت 6 باید از خونه بزنم بیرون. راستش من در مورد هیچ بیمارستانی تحقیق نکردم چون میخوام ان شا ا... بیمارستان مادران سزارین بشم و در مورد اینجا خیالم راحته چون قبلا چند بار اینجا بستری و جراحی شدم و واقعا عالی بود...دکترم هم که معرکه بود اینقدر دستش سبک بود که برای سزارین اصلا استرس ندارم. امیدوارم شما هم زایمان راحتی داشته باشی.
ghazal joon, hamoontori ke maman misi goft fargh dareh too arfaade mokhtalef, yeki mesle man bad viaare ke daem ham vaznam dareh kam misheh.... va aksare oghaat hichi delam nemikhad, ye moghehaaey ham ke ye chizi mikhaam , masalan gojeh sabzeh ke injahaa aslan peida nemisheh :D baziaa ham enghad deleshoon hamechiz mikhaad ke se sooteh ezaafeh vazn migiran, to ke khoobi, injoori vaznet dorost balaa mireh
سلام منم مامان تیرماهی هستم .از اینکه میتونم با مامانای تیری صحبت کنم خوشحالم
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند
غزل و پریسای عزیز خوش اومدن به جمع مامانای تیر ماهی.

مامان میسی جون خدا قوت منم شاغلم ولی کارم هر روزه نیست. هر روز سر کار رفتن توی این شرایط گاهی سخته ولی اینجوری به نظرم راحت تر میگذره وقت کمتری هست که به مشکلات بارداری فکر کنیم :)

شینیلی جون خدا رو شکر که حالت بهتره منم تو این مدت سرما خوردم سخت بود واقعا مجبور بودم خودمو ببندم به آب پرتغال و شلغم و سوپ و .... تازه باید مریض داری هم میکردم چون همسری هم مریض بود :) ولی گذشت خدا رو شکر .

خیلی مراقب خودتون باشید. بووووووووووووووووووووس برای نی نی های ملوس همگی.
مرسی من سرکار می رفتم ولی دکتر بهم استراحت مطلق داده آخه میگه جفتم پایینه خیلی ناراحتم نمی دونم چی کار کنم ؟حوصلم هم سرمی ره وخیلی هم نگرانم
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند