2777
2789
دعا کنین زود خوب شم وخبرش را براتون بدم ایشالله همه مامانا خوب وسالم باشن
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند
salam parisa joon... ghoseh nakhor, ye sargarmi bara khodet peida kon ... ageh ketaab doost dary barat chant ta moarefi konam? film ham mituni bebiniaaa..... as alan ham kam kam nini mituneh beshnaveh, barash sher bekhoon .. ketab bekhoon..... bavar kon in haalate to ham yejooraei khoobeh, man ke hamash dars daram, alan ye haftas mikhaam bara nini ketaab bekhoonam hey nemiresam......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریسا جون الان با وجود نی نی سایت و این همه دوست که دیگه حوصله کسی سر نمیره... هر موقع دلت گرفت بیا اینجا. مطمئن باش همراهیت میکنیم. راستی پریسا و باران جون تاریخ آخرین پری را هم بنویسید ببینیم نی نی کدوممون بزرگتره... راستی شماها هیچ کدوم سونو رفتید؟؟؟
پریسا جون ایشالا زود زود خوب خوب بشی .

باران جون تنها نیستی عزیزم ما همه با هم دوستیم.

مامان میسی جون میگم تو این هفته یا نهایتا هفته بعد میتونی برای تعیین جنسیت بری سونو چه هیجان انگیز :) تصمیم گرفتی کی این کار رو انجام بدی؟

سلام به همگی . شینیلی جون تا فهمیدی زودی بهمون بگو.

مامان میسی جون من که فکر نکنم بیشتر از هفته ی 17 بتونم صبر کنم میشه آخر 4 ماه دیگه . یه سونوگرافیستی هست به اسم خانوم الماسی یا الماسیان اون که آخر 3 ماه میگه جنسیت رو ولی وقت های طولانی میده و مطبش هم خیلی شلوغه من نتونستم اعتماد کنم و در ثانی حوصله هم نداشتم کلی تو صف بشینم اینه که گذاشتم برای آخر 4 ماه اینبار که برم دکتر احتمالا میتونه برام سونو بنویسه و امیدوارم صدای قلب نی نی رو هم بشنوم. درس ها هم بد نیست هر چند اصلا تو جو درس خوندن نیستم اونجوری که باید. حالم خوبه ها ولی حس درس خوندن درست و حسابی ندارم و اعتماد به نفس کاذب هم دارم به خودم :) اینه که خدا آخر و عاقبتم رو به خیر کنه.

مراقب خودتون و نی نی های نازتون باشین .بوووووووووووووووووووووس
نسترن جون شما تهران هستی؟؟ منم حوصلم نگرفت برم پیش الماسیان... حالا ما این همه صبر کردیم 3 هفته هم روش... ولی الان که فکر میکنم خوب شد که رفتم چون جفت پایین بودو نمیدونستم...حالا از این به بعد باید استراحت کنم. نسترن جون یه اعتراف...من از درس خوندن متنفرم... هر موقع امتحان دارم انگار شکنجه میدنم.
سلام مامان گلا من اومدم حالتون چه طوره ؟ ایشالله نی نی هامون هم اینجا باهم ارتباط برقرار کنند مرسی shini جونم از راهنماییت خیلی روحیم عوض شده حالا دارم کتاب می خونم وآهنگ های شاد گوش می دم
خوبی که از حد بگذرد ٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍٍ ٍٍٍٍ نادان خیال بد کند

شاد باش نه یک روز بلکه هزار سال ...
بگذار آوازه ی شاد بودنت،چنان در شهر بپیچد:
که رو سیاه شوند آنانکه :
بر سر غمگین کردنت شرط بسته اند
پریسا جون خدا رو شکر که حالت خوبه و سرت هم گرم شده .

مامان میسی جونم بله من تهرانم غرب تهران . تا میتونی استراحت کن عزیزم اصلا به خودت فشار نیار و سخت نگیر ایشالا که همه چیز روبراه و عالی پیش میره تا آخر 9 ماه . راستی یه دکتر سونوگرافیست امروز تو تی وی حرف میزد گفت از هفته ی 18 به بعد 100 درصد جنسیت قابل تشخیص هست .
والا عزیزم درس خوندن واسه منم الان مثل شکنجست دلم میخواد برم بیرون لا اقل دو تا لباس خوشگل بخرم مجبور نباشم شلوارامو با زیپ باز بپوشم :)) ولی فعلا که مشغولم. (خداییش دوستام من میترسم تا آخر بارداری منفجر بشم از 55 کیلو در عرض 4 ماه رسیدم به 61 تازه دکتر تغذیه هم رفتم خیر سرم که زیاد چاق نشم ولی دائم گشنمه حتی یه وقتایی نصف شب از دل ضعفه و گرسنگی از خواب بیدار میشم چیکار کنم ؟!!!!)

بوس برای همگی