2777
2789
عنوان

با ادم هیز و دله باید چیکار کرد؟😩

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 49 پست
مثل اینکه مجردی؟درسته ؟شاید قصدش ازدواج باشه

نه بابا قصدش ازدواج نیس 

خودش میدونه من امسال اینو ادم حساب نمیکنم😂

قصدش هیزیه

من الان تو هیچ رابطه ای نیستمااا ولی جلوی این اسم یه شخص خاص رو میارم که فک کنه تو رابط. فقطم یه شخص که فکر کنه من عاشق یکیم ولی از رو نمیره

قصدش فقط و فقط هیزیه 😂 با کل دخترای فامیل و دوستای دخترای فامیل قصد ازدواج داره؟

بعدم دیدی ادم نگاه کثیف و عاشقانه رو از هم تشخیص میده؟ این دقیقا اون نگاه کثیفو داره

شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
اصلا محلش نذار نزدیکش هم نشین یه دست درازی میکنه اونوقت یه عمر حرص میخوری. دلت نسوزه سنش چقدره؟

دست درازی که جرئتشو نداره

چون من هیچوقت باهاش تنها یه جا نمیمونم بعدم من خیلی غربتی بازی و داد و بیداد میکنم حتی سر حرف زدن باهاش که یهو سیریش میشه

نمیدونم 30 اینا😐😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا قصدش ازدواج نیس  خودش میدونه من امسال اینو ادم حساب نمیکنم😂 قصدش هیزیه من الان تو ه ...

اووووق😷من باشم میندازم بیرون طرفو😂

من دختر بودن اُبهت پسرونه داشتم😄دوتاپسردایی هیز داشتیم دوقلو بودن چنوبار پچ پچشن شنیدم که حرفشون بد بود یه بار برگشتم گفتم چه غلطی کردی؟!😂انداختمشون بیرون😂مامانمم گفت ولشون کن گفتم نه باید الان گم شن.فکر کن الان زن و بچه دارن با کلی احتیاط سلام میدن

من زمان مجردیم با متاهلیم خیلی فرق کردم اون زمان خیلی قُلدر بودم تیپم بیشتر پسرونه بود اوایل از داداشم تقلید میکردم پوششمو منتها اون ساکت من شر بودم.ولی الان چادریم و خیلی آروم 😊

کلا پسرا ازم میترسیدن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
دست درازی که جرئتشو نداره چون من هیچوقت باهاش تنها یه جا نمیمونم بعدم من خیلی غربتی بازی و داد و بی ...

فکر کردم بچه ست

ببین اکثر تجاوزها و دست درازی ها تو افرادی صورت میگیره که آشنا هستن و آمار طرفو دارن اینو تحقیقات میگه 

حالا این بدترین حالته، ولی در کل هیچوقت آدم هیز و هرز رو تحمل نکن. به خاطر هیچکس و هیچ رودرواسی تو معذوریت قرار نگیر. مادرش باید پسرشو جمع کنه نه اینکه تو نگران بشی بهش بربخوره که پسرش باعث احساس نا امنی میشه. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
اووووق😷من باشم میندازم بیرون طرفو😂 من دختر بودن اُبهت پسرونه داشتم😄دوتاپسردایی هیز داشتیم دوقلو ...

لطفا بیا اینم ادب کن😂چندش

لطفا بیا اینم ادب کن😂چندش

بخدا دم دستم بود چنان میزدمش😂البته الانم نه.کلا تو خیابون چندبار پسرای محل رو زده بودم؛الان اصلا جرات و جسارت اون زمانمو ندارم روم نمیشه😂اخه چادرم حرمت داره زشته.ولی خب دیگه تو سن بلوغ خیلی بد اخلاق بودم چون ما هم بازی پسرام زیاد داشتیم باید رو نمیدادیم،که حساب دستشون بیاد.میومدن نزدیکم چنان چشم غر میرفتم چیزی میگفتن ابروشونو میبردم بلند میگفتم چی گفتی بلندتر بگو همه بشنوه میگفتن والا ما علط اضافه کنیم چیزی نگفتیم ببخشید😂😂😂

خدا از سر تقصیراتم بگذره ولی در کل نباید رو داد دیگه پسرا بی ادبن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
فکر کردم بچه ست ببین اکثر تجاوزها و دست درازی ها تو افرادی صورت میگیره که آشنا هستن و آمار طرفو دار ...

از این به بعد تصمیم گرفتم به هیچ عنوان جایی که حتی احتمال داره یک صدم درصدم اونجا پیداش بشه نرم

فکر خوبیه؟

چون مثل اینکه بعضیا هرچقدر هم کم محلشون کنی و ضایعشون کنی به غرورشون بر نمیخوره 

من باید کاری کنم که فقط همون سالی یه بار عید تا عید که اجباریه دیگه

مجبور بشم تحملش کنم

بخدا دم دستم بود چنان میزدمش😂البته الانم نه.کلا تو خیابون چندبار پسرای محل رو زده بودم؛الان اصلا جر ...

ما توی فامیلمون داریم مثلا طرف صد تا دوست دختر داره ولی من یه بار ندیدم به من یا بقیه زل بزنه یا نگاه بد داشته باشه

متأسفانه بعضیا مشکل دارن😐ربطی هم نداره مجردن متأهلن پیرن جوانن

کلا دله هستن چندشای کثیف😷😤

از این به بعد تصمیم گرفتم به هیچ عنوان جایی که حتی احتمال داره یک صدم درصدم اونجا پیداش بشه نرم فکر ...

همون عیدم تحمل نکن، آدم نیتش خواستگاری هم باشه اجازه هیزی نداره، حتی تو بعضی کشورا جرمه و زندانی داره که خیره بشی و حس نا امنی منتقل کنی چه برسه هیزی

خجالت نکش از حقت دفاع کن همین خجالتا مردا رو وقیح کرده که زن میترسه و تحمل میکنه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
همون عیدم تحمل نکن، آدم نیتش خواستگاری هم باشه اجازه هیزی نداره، حتی تو بعضی کشورا جرمه و زندانی دار ...

ینی مستقیم باهاش برخورد کنم یا غیرمستقیم به این موضوع اشاره کنم؟

مثلا نمیدونم بگم نگاه داره یا اینکه بحث راه بندازم؟

یا اینکه کلا قیدشونو بزنم حتی همون سالی یه بارم تحمل نکنم؟

ینی مستقیم باهاش برخورد کنم یا غیرمستقیم به این موضوع اشاره کنم؟ مثلا نمیدونم بگم نگاه داره یا اینک ...

به نظرم خودشو که اصلا آدم حساب نکن و جایی که هست نرو. ولی اگه مادرش سوال کرد چرا نمیای بگو احساس راحتی نمیکنم مرسی. خودش میفهمه. تا همین حد

خونه تونم اومد تو اتاقت بمون بگن نیستی، به مادرت هم دلیلشو بگو.

به نظرم خودشو که اصلا آدم حساب نکن و جایی که هست نرو. ولی اگه مادرش سوال کرد چرا نمیای بگو احساس راح ...

باشه عزیزم💗

مرسی همینکارو میکنم👌

اگه از نزديكانتونه ميتونين با مامانتون جلوش يه بحث از هيز بودن راه بندازين و بگين آدمهاي هيز چه خصوصياتي دارن و چقدر مورد نفرت خانومها هستن و طفلك پدر مادرهاشون كه لعن و نفرين خيلي ها ممكنه پشتشون باشه ، شايد به خودش بياد و اينجوري براي هميشه و همه جا رعايت كنه.

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

من نميدونما ولي يه وقتايي احساس ميكنم بعضي از آدمها هيز بنظر ميان چون به آدم ذل ميزنن، اما در اصل آدمهاي خنگ و بعضا خاله زنك هستن نه هيز!! كلا تو روابطشون با خانومها شيرين ميزنن.

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

خوب لابد جذابید که نگاتون میکنن. بی تفاوت باشین. دیگه همه جور ادمی هست.مث صمد انگشت بکن تو چششون وقتی خیلی اذیت شدین 😍✌

توجه: فرزند ایران پسره. نگی نگفتم!                      زن  زندگیـست ومـرد،  امنیت..و چه خوب می شود وقتی مـردی تمام مردانگیش را خـرج امنیتِ زندگیـش کندو چه زیبـا می شود وقتی زنی تمام زندگیش را خرج غرورِ امنیتش کند ...