2777
2789
عنوان

شوهرم دیونه شده 😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 81 پست
فحشم میده بهش میگم روانی میگ تو روانیم کردی 😕

نگو روانی سکوت کن از جلو چشمش دور شو بزار بگه خالی شد خودش پشیمون میشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو روانی سکوت کن از جلو چشمش دور شو بزار بگه خالی شد خودش پشیمون میشه 

دیونم کرد دیگ هی هیچی نمیگم بدتر میکنه فک کنم دیونه شده 😢😢😢😢😢

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ

[QUOTE=64141859]با چقدر خرن واقعا اینجا نه عکسمون هست نه ادرس بجز عذاب مادراشون وخانوادشون چیزی نیست پس چیکار دارن 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
میدونی منظورم چیه میگم چه حوصله ای دارن وقت میزارن به موضوعاتی که اصلا نه سودی براشون داره ونه میفهن ...

مریضن دیگه

زندگی مثل بازی حکمه، حتما لازم نیست دست خوبی داشته باشی،اگه یار خوبی داشته باشی،بابدترین دست هم برنده ای
م نروانشناسیشو گفتم پیش تو اینجوری ینست اون اینجوری فکر میکنه ببین جدیدا این اخرا چیکار کردی ک ه ...

مشکلی نداشتیم وقتی بیرون میریم ی پسر جون نگاه کنه اینجور رفنار میکنه بارها باهاش حرف زدم میگ دوسدارم مراقبت باشم همین جدیدا خیلی بدتر شده احساس میکنم افسرده شده با این موضوع 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
دیونم کرد دیگ هی هیچی نمیگم بدتر میکنه فک کنم دیونه شده 😢😢😢😢😢

بهش محبت کن یه مدتم اگه تونستی برو یه جایی یه دوشب نباش یا خونه مامانت برو  یه کم دلتنگت بشه 

مشکلی نداشتیم وقتی بیرون میریم ی پسر جون نگاه کنه اینجور رفنار میکنه بارها باهاش حرف زدم میگ دوسدارم ...

بهت علاقه شدید پیدا کرد ترس از دست دادنتو داره

بهش غیر مستقیم بفهمون که فقط مال اونی..خیایلشو راحت کن ارامش بهش بده

بهش محبت کن یه مدتم اگه تونستی برو یه جایی یه دوشب نباش یا خونه مامانت برو  یه کم دلتنگت بشه&nb ...

مگ ی لحظه جدا میشه از من اگ اینو بگم ک دیگ بدتر میکنه میگ حتما کسی تو زندگیت هست اینجوره 😢

بهت علاقه شدید پیدا کرد ترس از دست دادنتو داره بهش غیر مستقیم بفهمون که فقط مال اونی..خیایلشو را ...

حرفام قبول نداره ب حرف هیچکس اهمیت نمیده 

مگ ی لحظه جدا میشه از من اگ اینو بگم ک دیگ بدتر میکنه میگ حتما کسی تو زندگیت هست اینجوره 😢

واااآ مریضه بخدا