من پوست چربی دارم که تازگیا جای جوش و لک هم آورده،دنبال کرم ضد آفتابی هستم که خیلی خوب و سبک باشه و فاقد چربی همینطور پوشانندگی خیلی زیادی داشته باشه که بتونه لک هام بپوشونه و دیگه نیازی به کرم پودر نداشته باشه،لطف میکنید راهنمایی بفرمایید و از تجربیاتتون بگید؟!
من دیروز رفتم بخرم قبلا سانس سنس میخریدم خیلی گرون شده بود هشتاد هزار تومن من کرم دکتر زیبا گرفتم با چربی کنترل شده و رنگی و محافظ در برابر آب با ۹۰ درصد پوشانندگی خیلی راضیم بیست و هشت هزار تومن این کرمش خوبه زدم خیلی زود جذب پوست میشه بقیش فکر نکنم ب خوبی این باشن چون کرم ضد آفتاب زیاد داره دکتر زیبا مخصوص پوستهای چربم بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هم پوستم حساسه و جدیدا هم بخاطر اصلاح جوش زده و تقریبا هم خشکه اگر کسی بهم یه ضدافتاب خوب و بدون رنگ و با پوشانندگی بالا معرفی کنه ممنون میشم چون پوستم خیلی سفیده کرم رنگی بهم نمیاد اصلا خیلی بد میشم امتحان کردم