2777
2789
عنوان

بی محلی کردن پسرا.....

2835 بازدید | 29 پست

خانوما کسی رو دیدید که آقا پسری از فامیل بهش توجه خاصی نداشته باشه ولی بعدا بیاد خواستگاری و معلوم بشه که علاقه داشته به دختر،،،؟یعنی خیلی عادی و سرسنگین برخورد کنه ولی نهایتا معلوم شه به دختره علاقه داشته؟اگه مورده اینجوری دیدید لطفا بگید ممنون میشم..

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مورد داشتیم پسره از دختره متنفر بوده رفته گرفتتش

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
کدوم پسری بهت بی محلی کرده؟ تو هم بی محلش کن خوب

عزیزم من اصلا به ایشون توجه خاصی ندارم،از اقوام نزدیکن و از هم دوریم ولی من به ایشون علاقه دارم و ایشون خیلی عادی اما محترمانه برخورد میکنن با اینکه خیلی آدم پررویی هست و اصلا از دخترا خجالت نمی کشه،ولی من خودم سر سنگین برخورد میکنم

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩
عزیزم من اصلا به ایشون توجه خاصی ندارم،از اقوام نزدیکن و از هم دوریم ولی من به ایشون علاقه دارم و ای ...

خوب یه نفرو بفرست که مورداعتمادت باشه،بدون اینکه ازطرف تو و احساست حرفی بزنه،مزه دهن اونو بچشه،که اگه واقعا اصلا بهت فکر نمیکنه،و علاقه ای نداره،خودتو دردسر ندی،علاقه یه طرفه به درد نمیخوره

اصلا هم خودت چیزی بروز نده که یا خفیف میشی،یا حتی اگه اونم تو رو بخاد باعث طاقچه بالا گذاشتنش میشه