2777
2789
عنوان

بی محلی کردن پسرا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 29 پست
خوب یه نفرو بفرست که مورداعتمادت باشه،بدون اینکه ازطرف تو و احساست حرفی بزنه،مزه دهن اونو بچشه،که اگ ...

خودمم فکرشو کردم ولی متاسفانه واسطه ی امین و بی طرفی ندارم..

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩
آلبوم عکس کاربران      https://mega.nz/#F%21OHxxBaTD%21tirkFlyDzVPbzoEs7ZNwKght ...

که چی!؟ مریضی!؟ فک میکنی خیلی جالب برای ما !؟ ما هم خودمونو زیاد دیدیم هم زن و دختر زیاد دیدیم تازه به کوری چشت تو استخر با بیکینی هم دیدیمشون پس برو گمشو و انقد عقده های جنسیتو اینجا خالی نکن که خریدار نداره مرتیکه مریض جنسی جلغی بدبخت اوسکول

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید شوهرتون اصلا توجه نداشت ولی اومد خواستگاری؟

هفت سال دوست داشته و من نمیدونستم آخرین باری هم که دیدمش انقد سرسنگین برخورد کرد که من اصلا بفکرش نیفتادم ایشون بفکر من باشه منم انگار نه انگار.یه ماه بعدش زنگ زدن که میخواییم بیاییم خواستگاری

خودمم فکرشو کردم ولی متاسفانه واسطه ی امین و بی طرفی ندارم..

وقتی علاقه از طرف خانم باشه،باید خیلی ظریف برخورد کرد چون خدای ناکرده بعدا به رخ خانم میکشن که خودت دنبال ما راه افتاده بودی.

بهترین فکر، همون واسطه هست،انشالله که تو اطرافیان پیدا کنی یه شخص رازدار

هفت سال دوست داشته و من نمیدونستم آخرین باری هم که دیدمش انقد سرسنگین برخورد کرد که من اصلا بفکرش نی ...

عزیزززم

وقتی علاقه از طرف خانم باشه،باید خیلی ظریف برخورد کرد چون خدای ناکرده بعدا به رخ خانم میکشن که خودت ...

ممنون عزیزم ان شاءالله

هفت سال دوست داشته و من نمیدونستم آخرین باری هم که دیدمش انقد سرسنگین برخورد کرد که من اصلا بفکرش نی ...

از اقوام نزدیک بودن؟؟

چن سالتونه؟؟اگه موقعیت خوب برا ازدواج دارین.ریسک نکنین

اگه موقعیت خوبی بیاد رد نمیکنم واقعا قبلا عاشقش بودم الان دیگه فقط بهش علاقه دارم همین...25سال