سلام عزیزم
اول بگم که کاملا درکت می کنم و می دونم که چقدر از دست دادن بچه سخته ولی سخت تر از ان ندونستن مشکل و حل نشدنش است
من هم ۷ بار سقط مکرر جنین داشتم بعضی ها پوچ و بعضی هاشون قلب داشتند و این راه هایی که شما الان می خواهی بری رو من ۴ و ۵ سال پیش رفتم
اگه مورفولوژی شوهرتون پایین است راحت میشه با ای وی اف و میکرو و حتی ای یو ای حامله شد ولی ازمایش دی ان ای اسپرم جهت بررسی علت سقط مکرر است که ببینند ایا اسپرم ها از نظر دی ان ای مشکل دارند یا نه ، شاید علت سقط ها رو بفهمند. اگه شوهرتون مشکلی در این ازمایش نداشته باشه پی علت سقط های شما چیز دیگری به جز اسپرم هست و باید حتما دنبال علت سقط ها باشی.
البته این رو هم بگم متاسفانه خیلی از دکترهای ما پولکی هستند و فقط فکر پر کردن جیبشون اند. تجربه ۱۰ ساله من از دکتر رفتن اینکه شما چه ازمایش بدی و چه ازمایش ندی داروهای جلوگیری از سقط مکرر چند تا بیشتر نیست که به همه با هر نوع نتیجه ازمایشی که داشته باشند می دهند مثل اسپرین امپول هپارین یا سلکسان قرص پردنیزول سرم ای وی ای جی لنفوسیت تراپی و ... و در نهایت پی جی دی یا پی جی اس.
تمام این داروها ازمایشات و درمان ها رو من انجام دادم به خیلی ها این درمان ها جواب داده و صاحب بچه شدند و به خیلی ها هم جواب نداده است و گفته شده که علت سقط های مکرر شون ناشناخته است.
اما من ۱۵ تا از جنین هام را پی جی اس انجام دادم که این رو توجه داشته باش پی جی اس از پی جی دی خیلی بهتر و دقیق تر است.
با توجه به اینکه تمام ازمایشات شوهرم و خودم کاملا سالم و نرمال بود ولی دکتر هد همه داروها را روی من امتحان کردند که نتیجه نداد و در نهایت ۱۵ جنینم رو پی جی اس کردند که متوجه شدند ۸ تا از جنین ها مشکل کروموزومی داشتند و ۷ تا جنین ها سالم بودند و دکتر ها به این اعتقاد بودند که پدر و مادر هر دو سالم ولی جنین ها مشکل دار بوده و باعث سقط می شده است و احتمالا با ای وی اف جنین های سالم بارداری خوبی رو خواهم داشت اما متاسفانه جنین های سالم هم بعد از انتقال و بارداری سقط شدند.
این رو هم بگم خود دکترها هم مونده بودند و کاملا گیج شده بودند و خلاصه نتوانستند راه حلی برای مشکل من پیدا کنند الان پیشنهاد تخمک اهدایی یا جنین اهدایی را دادند که شوهر من هیچ وقت این راه درمانی رو قبول نمی کنه.
خلاصه خواستم تجربیات خودم رو در اختیارت بزارم تا قبل از اینکه پول و هزینه و وقت و جان خودت رو در این راه بزاری با همه ابعاد ماجرا اشنا باشی
از ته دلم از خداوند می خوام هر چه زودتر صلاح بدونه و بچه ای سالم و صالح بهتون بده
نگران هم نباش خدا بزرگه و مهربان و خیلی ها بودند که سقط مکرری بوده اما الان با همین داروها چند تا بچه دارند