2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که به خاطر مشکلdna اسپرم پی جی دی کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4712 بازدید | 29 پست

من شوهرم این ازمایش را داد ولی مشکلی نداشت منم دو تا بارداری ناموفق داشتم تو هم معلوم نیست حالا تا جواب نیومده مشکل از دی ان ای اسپرمه ایشالا که نیست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم 

اول بگم که کاملا درکت می کنم و می دونم که چقدر از دست دادن بچه سخته ولی سخت تر از ان ندونستن مشکل و حل نشدنش است

من هم ۷ بار سقط مکرر جنین داشتم بعضی ها پوچ و بعضی هاشون قلب داشتند و این راه هایی که شما الان می خواهی بری رو من ۴ و ۵ سال پیش رفتم

اگه مورفولوژی شوهرتون پایین است راحت میشه با ای وی اف و میکرو و حتی ای یو ای حامله شد ولی ازمایش دی ان ای اسپرم جهت بررسی علت سقط مکرر است که ببینند ایا اسپرم ها از نظر دی ان ای مشکل دارند یا نه ، شاید علت سقط ها رو بفهمند. اگه شوهرتون مشکلی در این ازمایش نداشته باشه پی علت سقط های شما چیز دیگری به جز اسپرم هست و باید حتما دنبال علت سقط ها باشی.

البته این رو هم بگم متاسفانه خیلی از دکترهای ما پولکی هستند و فقط فکر پر کردن جیبشون اند. تجربه ۱۰ ساله من از دکتر رفتن  اینکه شما چه ازمایش بدی و چه ازمایش ندی داروهای جلوگیری از سقط مکرر چند تا بیشتر نیست که به همه با هر نوع نتیجه ازمایشی که داشته باشند می دهند مثل اسپرین امپول هپارین یا سلکسان قرص پردنیزول سرم ای وی ای جی لنفوسیت تراپی و ... و در نهایت پی جی دی یا پی جی اس.

تمام این داروها ازمایشات و درمان ها رو من انجام دادم به خیلی ها این درمان ها جواب داده و صاحب بچه شدند و به خیلی ها هم جواب نداده است و گفته شده که علت سقط های مکرر شون ناشناخته است.

اما من ۱۵ تا از جنین هام را پی جی اس انجام دادم که این رو توجه داشته باش پی جی اس از پی جی دی خیلی بهتر و دقیق تر است.

با توجه به اینکه تمام ازمایشات شوهرم و خودم کاملا سالم و نرمال بود ولی دکتر هد همه داروها را روی من امتحان کردند که نتیجه نداد و در نهایت ۱۵ جنینم رو پی جی اس کردند که متوجه شدند ۸ تا از جنین ها مشکل کروموزومی داشتند و ۷ تا جنین ها سالم بودند و دکتر ها به این اعتقاد بودند که پدر و مادر هر دو سالم ولی جنین ها مشکل دار بوده و باعث سقط می شده است و احتمالا با ای وی اف جنین های سالم بارداری خوبی رو خواهم داشت اما متاسفانه جنین های سالم هم بعد از انتقال و بارداری سقط شدند.

این رو هم بگم خود دکترها هم مونده بودند و کاملا گیج شده بودند و خلاصه نتوانستند راه حلی برای مشکل من پیدا کنند الان پیشنهاد تخمک اهدایی یا جنین اهدایی را دادند که شوهر من هیچ وقت این راه درمانی رو قبول نمی کنه.

خلاصه خواستم تجربیات خودم رو در اختیارت بزارم تا قبل از اینکه پول و هزینه و وقت و جان خودت رو در این راه بزاری با همه ابعاد ماجرا اشنا باشی

از ته دلم از خداوند می خوام هر چه زودتر صلاح بدونه و بچه ای سالم و صالح بهتون بده 

نگران هم نباش خدا بزرگه و مهربان و خیلی ها بودند که سقط مکرری بوده اما الان با همین داروها چند تا بچه دارند

میخوتم بدونم میشه قبل میکرو اسپرم هایی که مشکل dna ندارنو جدا کنن یا حتما باید جنین pgd بشه ترو خدا ...

بله میشه اسپرم هایی که مشکل دارند را شناسایی کرد و بعد اسپرم سالم با تخمک شما ترکیب بشه در این صورت جنین حاصله با ای وی اف و یا میکرو به بدن شما انتقال داده میشه و در صورتی که بخواهید پی جی دی و یا پی چی اس کنید جنین قبل از انتقال به بدن شما بررسی میشه و در صورت سالم بودن به شما انتقال می دهند. 

سلام عزیزم  اول بگم که کاملا درکت می کنم و می دونم که چقدر از دست دادن بچه سخته ولی سخت تر از ...

ممنون از راهنماییت.فعلا یه عالمه دکتر برا خودم ازمایش نوشته که انجام دادم منتظر جوابشم شوهرمم که dna  شو انجام بده امروزم میره سونوگرافی.ببینیم جوتب ازمایشا چی میشه خدا کنه مشکل مورفولوژیش از dna نباشه.راستی مم یه دختر از اولین میکروم دارم .کلا ۳ تا جنین داشتم که یکیش شد .ولی میکروی بعدیم که ۷ تا جنین بود دو تاش مونده که انتقال ندادم .میترسم انتقال بدم .اینجا نتیجه ازمایشارو میزارم .ایشالا که بزودی دامن شما هم سبز بشه.

من مشکل خودم اینه که پلی کیستیکم و به داروهای میکرو خیلی زیاد جواب میده تخمدانام و پرررررر از فولیکول میشه اما سایزاشون یکی نیس و نهایت ۱۰ تاش رو پانکچر میکنن.بعدشم هابپر میشم و فریز .اگه این مشکل نبود راحتتر میکرو رو قبول میکردم.اگهdna مشکل نداشته باشه میخوام طبیعی اقدام کنم با نظر دکتر.

بله میشه اسپرم هایی که مشکل دارند را شناسایی کرد و بعد اسپرم سالم با تخمک شما ترکیب بشه در این صورت ...

اگه میشه اسپرم مشکل دارو جدا کرد پس دیگه چه نیازی به پی جی اس هست؟ اینجوری هزینشم خیلی پایینتر میشه

اگه میشه اسپرم مشکل دارو جدا کرد پس دیگه چه نیازی به پی جی اس هست؟ اینجوری هزینشم خیلی پایینتر میشه

تا جایی که من میدونم، حداقل در ایران، اسپرم از لحاظ ژنتیکی بررسی نمیشه. بلکه فقط اسپرمی که از لحاظ ظاهری سالم باشه انتخاب میشه. ی

بعد از تشکیل جنین، PGD یا PGS انجام میشه و از لحاظ کروموزومی جنین رو بررسی می کنن.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله

شوهرم رفت سونوگرافی سمت چپ واریکوسل شدید داره نوشته گرید ۴.ولی سمت راستش خوبه .۷ سال پیش عمل کرد اون موقع ۳ بود گریدش ولی انگار اصلا تاثیری نداشته عملش.راستی الان که ازمایشاشو نگاه میکنم ۶ سال پیش رنج ازمایشاه فرق میکرده و مورفولوژی از ۱۴ درصد نرمال بوده که مال شوهرم ۴و ۵ درصد بوده الان رنجش از ۴ درصد نرماله که مال این ۱درصده.

شوهرم رفت سونوگرافی سمت چپ واریکوسل شدید داره نوشته گرید ۴.ولی سمت راستش خوبه .۷ سال پیش عمل کرد اون ...

سلام عزیزم شما طبیعی باردارشدی؟ازمایش دی ان ای همسرتون چطور بود وایا با دارو درمان شد؟؟لطفا جواب بدین.شوهرمنم ازمایش دی ان ای و دی اف آی داده ک از رنج نرمال بالاتره میخاستم ببینم میشه با دارو درمانش کرد؟

سلام عزیزم شما طبیعی باردارشدی؟ازمایش دی ان ای همسرتون چطور بود وایا با دارو درمان شد؟؟لطفا جواب بدی ...

سلام شوهر من جواب dna خوب بود مشکلی نداشت دکترش گفت علت سقطا از اون نبوده.الانم اقدام کردم و طبیعی باردار شدم خداروشکر.ایشالا که این سری تا آخر خوب پیش بره الان هفته ۷ هستم

سلام شوهر من جواب dna خوب بود مشکلی نداشت دکترش گفت علت سقطا از اون نبوده.الانم اقدام کردم و طبیعی ب ...

خداراشکر عزیزم انشااله بارداری خوبی وبدون مشکلی داشته باشی ونی نیت صحیح وسالم ب دنیا بیاد

سلام شوهر من جواب dna خوب بود مشکلی نداشت دکترش گفت علت سقطا از اون نبوده.الانم اقدام کردم و طبیعی ب ...

سلام ببخشید dna همسرتون خوب بوده 

ولی گفتین مورفو ۱ درصد بوده چه جوری با مورفو ۱ درصد طبیعی باردار شدین ؟؟؟