2777
2789

سلام عزیزم.

کلا ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه.

اون دستگاه معاینه زنان رو میزارن بعد یه ماده که میگن ماده حاجب وارد میکنند.

مث درد پریودیه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام واقعا؟شما خودت انجام دادی ؟خیلی میترسم

اره من انجام دادم. اونجوری نیست که نتونی تحمل کنی عزیزم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

من انجام دادم.مشکلی نداشتم.

اما یکم درد داشتم

قابل تحمله

اما برای کسایی که مشکل رحم دارن مثل افتادگی.چسبندگی.انسداد دردش زیاده بهتره بیهوشی انجام بده.

وقتی میری بگو اگه این مشکلا تو عکس مشخص شد بهم بگید قبل انجام.

اگه تحمل داری که انجام بده نداری برو بیهوشی

اما مشکل نداشتی انجام بده یکم قابل تحمله

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
من انجام دادم.مشکلی نداشتم. اما یکم درد داشتم قابل تحمله اما برای کسایی که مشکل رحم دارن مثل افتا ...

اها نمیدونم مشکلی دارم یا نه چون چند وقته اقدام کردم نشده با اینکه تخمک دارم داروم مصرف کردم ولی نشده دکتر واسه این ماه واسم نوشته