ا_م_ی_ر_م مدیر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 عنوان هنوز تو کف فریالم!!!! | مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 39 پست هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده... 1397/04/22 | 04:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 یعنی میشه آدم اینقد مریض باشه ک بیاد ملتو سر کار بزاره بااحساسات مردم بازی کنه؟؟؟منکه هنوز تو کفشم!!!! هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
سمیرامیس۱۲۳۴ عضویت: 1396/12/29 تعداد پست: 923 شما هم بودی؟؟؟ نه من فقط صفحه اولو خوندم.بعضیا دیوانه ان واقعا معلوم نیست چی گیرشون میاد من خودم اینقدر مواظبم حتی پست بد نزارم واسه کسی متاسفانه خیلیا جنبه مجازی رو واقعا ندارن اینستا رو که باز میکنم که واوییییییلا
×mona× عضویت: 1395/06/09 تعداد پست: 10315 بعد یه اسکرین شات فرستاد ک مکالمه شوهرش با یه ببخشید(خاله جاکش)! گفت این خاله برا شوهرم...جور میکنه ... اوا 😑😑😑😑 و خدایی که به شدت کافیست ...
چیتوزطلایی عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 341 اینجا عکس اسکرشات مدرک میدونن تواکثرتاپیکها مبینم شاید دوتا اکانت داره یا با خواهرش دوست پسرش باهم توافقی اینکارو کردن ادمها مریض زیادن که سرکاربزارن. دیکه به عکس هم اعتمادنکنید تمامکلا بیاین برای سرگرمی یا کمک به خانمهای باردار من موفقم میشم
ا_م_ی_ر_م مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 620 اینجا عکس اسکرشات مدرک میدونن تواکثرتاپیکها مبینم شاید دوتا اکانت داره یا با خواهرش دوست پسرش باهم ت ... آره از امروز دیگه نسبت به نی نی سایت دلسرد شدمنی نی یار ۵ زحمتشو کشید لغو کاربریش کرد هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
نباتی۲۷ عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 912 امروز ظهر یه تایپیک اومد به اینکه خیانت دیروز شوهرم روشد مچشو گرفتم راستی چی شدددد برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
مریم_بااااانو عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 3072 فقط اونیکه اول اومد گفت گزارش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂برا چی اخه😂😂😂😂😂 برداشتم از عنوان اشتباه بود
اِمـــتیس عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 4183 برداشتم از عنوان اشتباه بود میدونم عزیزم ولی ببخش منو خیلی خندیدم یه جوری بود اخه بد بخت هیچی نگفته شما یهو گفتی گزارش😃😃مم ترکیدم😉ناراحت نباشیا😘😘
مریم_بااااانو عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 3072 میدونم عزیزم ولی ببخش منو خیلی خندیدم یه جوری بود اخه بد بخت هیچی نگفته شما یهو گفتی گزارش😃😃مم ترک ... خوشحالم که باعث شادیت شدم❤️❤️❤️از این به بعد تمام تاپیکها اولین کامنت کامنت منه که مینویسم "گزارش" 😁😁😁😁😁😁😁