2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چرا تو يه پست نمينويسي؟!!!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بعد یه اسکرین شات فرستاد ک مکالمه شوهرش با یه ببخشید(خاله جاکش)!

گفت این خاله برا شوهرم...جور میکنه

بچه ها هم درب به در دنبال راه چاره بودن

هرکدوم یه نظری میداد

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...

بعد خوشم اومد ک بچه های تو سایت خیلی فرز و باهوش بودن

بش گفتن ک این چرا برعکسه

چرا پیامای شوهرت سفید رسیدن ولی پیامای خاله دوتا تیک آبی خورده(یعنی خاله داشته تایپ میکرده و شوهر این خانم سین میکرده)

آخه فریال خانم گفت ک شوهرم رفت حموم و من ک بش شک کرده بودم اومدم از مکالمه تو واتسابش اسکرین شات گرفتم

و منتظرم خانم بیاره خونه و با پلیس بریزم سرش!!!

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...

خلاصه اینه ک دستش برا بچه ها رو شد

و متوجه شدم هممون مسخره شدیم

آخه اسکرین شات ساختگی بود

بچه ها باید میدیدین چجوری بچه ها ریختن سرش!!!