حسنا۹۷ مدیر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 670 عنوان لکه بینی بدون علت در بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 30 پست سلامکسی بوده تو ماها های آخر بارداری لکه بینی بدون علت داشته باشه؟؟چن هفته زایمان کردین؟ حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤ 1397/04/21 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حسنا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 670 توی هفته ۱۸.و بدون هیچ علایمی... من خداروشکر به سلامتی زایمان کردم اگه دکترت طبیعی میدونه بی خیال باش حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
ارزو_توکل_برخدا عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 5040 من خداروشکر به سلامتی زایمان کردم اگه دکترت طبیعی میدونه بی خیال باش نه طبیعی نیست.فک کن حالت کاملا خوبه نه دردی نه علایمی نه لکه ای...بعد میری انومالی و یه هماتوم حدود ۲سانت میبینن!استرس بدی دارم.
حسنا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 670 نه طبیعی نیست.فک کن حالت کاملا خوبه نه دردی نه علایمی نه لکه ای...بعد میری انومالی و یه هماتوم حدود ... فک کنم با دارو رفع میشه،نه؟استراحت کن ..انشالله که رفع میشه...شایدم بی انگیزه شدنت واسه همینه حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
حسنا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 670 مبارکت باشه.اسمش چیه؟ ممنون عزیز...حلما😊😊😊 حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
ارزو_توکل_برخدا عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 5040 فک کنم با دارو رفع میشه،نه؟ استراحت کن ..انشالله که رفع میشه...شایدم بی انگیزه شدنت واسه همینه واسه جنسیتش هم هست🙊🙈
حسنا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 670 واسه جنسیتش هم هست🙊🙈 لکه بینی؟؟؟چطور؟ حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
حسنا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 670 اوخی...ینی بسیار صبوررر بله عزیزم..به امید این که همیشه صبور باشه حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
حسنا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 670 نه عزیزم،ناراحتی بنده🙊🙈 عه چرا؟؟؟دختر که عشقه؛ماههه به خدا😍😍😍😍 حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
ارزو_توکل_برخدا عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 5040 عه چرا؟؟؟دختر که عشقه؛ماههه به خدا😍😍😍😍 شما یدونه بچه داری ب سلامتی؟
حسنا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 670 شما یدونه بچه داری ب سلامتی؟ بله حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
حسنا۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 670 خدا حفظش کنه واستون مرسی عزیزم...خدا کوچولوی خودتم حفظ کنه..ناشکری نکن،دختر پسری هیچ فرقی نداره سلامتیش به خدا همه دنیاسانشالله که خدا ی آقا پسرهم میده بهت حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤