2777
2789

بچه ها من كلا به روابط كاري شوهرم و همكاراي خانمش حساس شدم 

يه خانمي از همكاراش هست متاهله و ساكن مشهده 

يكي دو بار جلوي من با زنه حرف زد كه به خاطر صميمت زيادشون تو صحبت من عصباني شدم و دعوامون شد 

بعد ازون ديگه زنيكه زنگ ميزد جلوي من حرف نميزد 

ما هفته ي پيش رفتيم سفر و قرار شد جواب تلفن هاي احتمالي كاريمونو نديم 

شوهرم هم جواب نميداد 

تا يه روز من با مادرم رفتم بازار و حرم و همسرم تنها رفت حرم 

بعد همش تو حرم دلم آشوب بود نميدونم چرا 

امروز بعد از دو سه ماه گوشيشو برداشتم چك كردم ديدم همون تايمي كه تنها رفته بود حرم اون زنيكه بهش زنگ زده و بعدش هم شوهر من به زنه زنگ زده بود و چهار پنج دقيقه حرف زده بودن :||

شوكه شدم اصلا! 

بعد رفتم تلگرا.م شوهرمو چك كنم ، شوهرم يه مدته عكس خودشو نميذاره تلگرا و عكس از جاهايي كه رفتيم ميذاره 

ديدم زنه هم همون عكس ت.لگرام شوهر منو گذاشته :| 

ولي تو چتشون همش حرف كاري بود 

بچه ها به نظرتون ديگه پيگيرش نشم؟ يا منتظر مدرك بهتر باشم؟ 

اخه هربار ميگم مدركم كمه و تهش متهم ميشم و مخفي كاريش بيشتر ميشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن دارن یه غلطی میکنن مدرک بگیر یا زنگ بزن به اون خانوم ببند حرف البته شوهرتم خشتکشو پاپیون کن 😡

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

شوهرم روابطشو با زنه قطع نميكنع

يه بار گفتم بعدش ديدم تا ميرسه خونه يه ربع طول ميكشه بياد بالا و تو دعوامون يهو خودش گفت ميرسم خونه اول لاگ تماساي اون زنو پاك ميكنم بعد ميام كه گير ندي بعد تايم كاري چرا زنگ ميزنه بهم :| 

الان حرف بزنم باز مزخرف رديف ميكنه و متهم ميشم

و اینکه بدون اینکه بهمسرت بگی زنگ بزن به اون خانم تاحساب کار دستش بیاد این راهو من امتحان کردم خوب جواب میده نهایتش اینه که بهت برچسب زن عصبی وشکاک میخوره ولی زندگیت مهمتره زودتر کاتشون کن