2777
2789
عنوان

هک تل.گرام چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

205 بازدید | 40 پست

اول از همه بگم قضاوت بد درمورد شوهره ناناسه من نتنیدا😅😁😂

فقط دوس دارم بلد بشم ... وگرنه ربطی ب زندگیه زناشویی و اینا نداره...یا مثلا خیانت😊

میگم چطور بفهمم ک مثلا یه نفر تو تل.گرامش با کی داره چت میکنه؟؟؟! میخوام تو گوشیه من بیاد چت ها و فعالیت هاش

برای مثال اگه بخوام ببینم خواهر کوچیک ترم تو تل .گرام چی کارا میکنه با کیا چت میکنه تو چه کانالایی میره و ازین حرفا

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

هرکی میخواد بد حرف بزنه یا قضاوت کنه محترمانه میگم بره بیرون☺

خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک پربازدید روخوندی روت اثرگذاشته سایتو ترک کن و ذکر بگو 😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

فضول😜

اودافظ😁✋

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
اگه گوشی طرف دستت باشه میشه فقط

چجوری ؟!!

فضول😜 اودافظ😁✋

خخخخخ نامرد😊😆

تل گرامو گوشی خودت نصب کن شماره طرفو بده بعد که به گوشی طرف کد اس شد کدو بزن همه چی اوکی میشه البته گوشیه طرف باید پیشت باشه

😢میشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستین😭😢🙏🙏
تاپیک پربازدید روخوندی روت اثرگذاشته سایتو ترک کن و ذکر بگو 😂😂😂

ویییی اورع😀یه کوچولو😂

شوخیدم همسرمو میشناسم من اهل این کارا نیس

ولی خب این کارم دوس دارم یاد بگیرم😅

چجوری ؟!!

تلگرامو بزن گوشیت بعد شماره اونو بزن اسی ک رمز میاد بزن مال اونو پاک کن

بعدم اگه مال اون موبو تو تل بزن یا تل طلایی و بلعکس

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
تل گرامو گوشی خودت نصب کن شماره طرفو بده بعد که به گوشی طرف کد اس شد کدو بزن همه چی اوکی میشه البته ...

اینجوری اون طرف هرچی پی ام و اینا بده منم متوجه میشم؟!!